Jills mat

Njut dig till bättre hälsa med glutenfria lågkolhydratrecept och program

  • Recept
    • Frukost/Brunch
    • Förrätt
    • Måltid
      • Fisk & skaldjur
      • Fågel
      • Vegetariskt
    • Jul
    • Tillbehör
    • Snabblagat
    • Bröd
    • Mejerifritt
    • Sötsaker
    • Grillat
  • Blogg
  • Om lågkolhydratkost
    • Hur många kolhydrater ska man äta egentligen?
    • Myter om lågkolhydratkost
    • Kort om gluten
    • Sötningsmedel
    • Behöver man äta kosttillskott?
    • Kasta vågen!
    • Periodisk fasta och 5:2
  • Handla medvetet
    • Att äta efter säsong
    • Ekologiskt, KRAV-märkt och biodynamiskt
    • Kött och mejeriprodukter
  • Min byrå
  • Om mig
    • Min kostresa
    • Jills mat efter säsong
  • Annonsering & samarbeten
  • Shop
  • Kontakt
  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Chokladmousse med pistage och granatäpple

4 oktober, 2015 av Jill Wallentin Lämna en kommentar

Jill Wallentin
De flesta uppskattar en riktigt len och krämig chokladmousse till efterrätt då man vill lyxa till det lite extra. Använd en choklad med så hög kakaohalt som möjligt om du vill undvika sockret. Annars så finns det även sötade sockerfria varianter av varierande kvalité.
Skriv ut receptet
Måltid Efterrätt
Portioner 5 portioner

Ingredienser
  

Moussen

  • 100 g mörk choklad helst sockerfri
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 st äggulor
  • 1 krm vaniljpulver
  • 3 droppar pistage-essens ej nödvänligt
  • 1 msk valfri sötning ej nödvänligt

Dekoration

  • granatäppelkärnor
  • pistagenötter rostade
  • mynta färsk

Instruktioner
 

  • Smält chokladen i ett vattenbad.
  • Vispa grädden fluffig men inte hård. Blanda i smaksättningen och äggulorna.
  • Tillsätt några deciliter av gräddblandningen i chokladen och blanda samman. Blanda sedan ihop resten.
  • Smaka av med eventuellt extra sötning och pistageessens.
  • Ställ kallt tills det är dags för servering.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Efterrätter, Recept, Snabblagat, Sötsaker

Bountybollar

3 oktober, 2015 av Jill Wallentin 3 kommentarer

Jill Wallentin
Det finns säkert hundratals olika varianter av bountybollar då jag sett dem skymta förbi i Instagramflödet säkert en gång om dagen i typ 2 år. Men har aldrig kommit mig för att göra dem själv - tills nu. Så här kommer ännu ett recept på bountybollar. Bra va?
Om du vill göra bountybollarna helt mejerifria, byt ut smöret mot kokosfett/smör och grädden mot kokosmjölk.
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk
Portioner 16 stycken

Ingredienser
  

Kokossmeten

  • 50 g smör ekologiskt
  • 2 dl kokosflingor
  • 0,5 dl grädde ekologisk
  • 1 krm vaniljpulver
  • 2 msk valfri sötning (jag använde björksocker/xylitol)

Utanpå

  • 60 g mörk choklad sockerfri
  • 1 msk kokosolja
  • kokos till garnering

Instruktioner
 

  • Mixa ihop ingredienserna till kokossmeten.
  • Rulla dem till bollar och ställ in dem i kylskåpet.
  • Smält chokladen i vattenbad. Blanda i kokosoljan för att få chokladen lite tunnare och lättare att doppa i.
  • Doppa kokoskulorna i chokladen. Lägg dem på en tallrik och toppa med kokos. Ställ in i kylen tills chokladen stelnat.

Anteckning

Tips! Oftast så blir det över lite choklad efter man har doppat färdigt. Häll då ut det på smörpapper och toppa med valfria nötter eller fröer.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Godis, Mejerifritt, Nötfritt, Recept, Snabblagat, Sötsaker

Jills ljuvliga morotskaka med valnötter

13 september, 2015 av Jill Wallentin 18 kommentarer

Jill Wallentin
Morotskaka har alltid varit en av mina favoritkakor. Älskar den kryddiga smaken, saftiga kakan och krämiga glasyren. Här kommer mitt recept på en socker- och glutenfri morotskaka som är minst lik god som originalet. Hoppas att det smakar!
Skriv ut receptet
Portioner 10 bitar

Ingredienser
  

Kakan

  • 3 st ägg ekologiska
  • 1,5 dl valfri sötning (helst xylitol)
  • 150 g smör smält
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl finrivna morötter
  • 1,5 msk fiberhusk
  • 3 dl mandelmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk ingefära
  • 2 tsk nejlika
  • 100 g valnötter grovt hackade

Glasyren

  • 100 g smör rumstempererat
  • 300 g Philadelphiaost rumstempererat
  • 3 msk valfri sötning (helst xylitol)
  • 1 krm vaniljpulver

Garnering

  • 10 st valnötter

Instruktioner
 

Kakan

  • Ställ in ugnen på 175 grader (varmluft).
  • Vispa ihop sötning och ägg. Blanda i smör och crème fraiche.
  • Häll i resten av ingredienserna och vispa tills en jämn smet. Häll över smeten i en bakform, gärna med löstagbara kanter.
  • Grädda i ugnen i cirka 40 minuter eller tills kakan inte länge kladdar i mitten. Låt svalna.

Glasyren

  • Genom att först värma upp smöret och philadelphiaosten i rumsremperatur så blir det lättare att vispa samman utan att det blir klumpar. Vispa i sötning och vanilj.
  • När kakan är sval, bred ut ett lagar av glasyren på kakan och spritsa sedan resten runt om. Garnera gärna med blommor, valnötter och kanel.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Mjuka kakor, Recept, Sötsaker, Tårtor & bakelser

Kladdkaka med apelsin, chili och flingsalt

14 augusti, 2015 av Jill Wallentin 6 kommentarer

Jill Wallentin
En fantastisk god och krämig chokladkaka med sting av chili. Servera gärna tillsammans med fluffig grädde och färska bär. Kakan serveras helst kall om den ska skäras i bitar. Varm är den även supergod men svårt att få den att hänga ihop.
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk
Portioner 10 bitar

Ingredienser
  

  • 200 g mörk choklad helst sockerfri
  • 100 g smör
  • 2 st ägg
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 1 dl grädde
  • 0,5 dl valfri sötning
  • 1 st apelsin rivet skal
  • 0,5 tsk chiliflakes
  • 0,5 tsk flingsalt

Instruktioner
 

  • Ställ in ugnen på 180 grader.
  • Smält chokladen och smöret i en kastrull på medelhög värme. Så till så att det inte börjar koka. Ta bort från plattan och låt svalna något.
  • Vispa ihop ägg, grädde, sötning, vanilj och apelsinskal i en separat skål.
  • Häll sakta i äggblandningen i chokladen medan du vispar.
  • Häll smeten i en ugnsform, toppa med chili och flingsalt.
  • Grädda i 10 minuter eller tills kakan stabiliserat sig något, utan att den blivit för fast i konsistensen.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Efterrätter, Recept, Snabblagat, Sötsaker

Mandelpannkakor med grädde och bär

10 juni, 2015 av Jill Wallentin 3 kommentarer

Jill Wallentin
Mumsiga glutenfria pannkakor som passar utmärkt till sommarfikat tillsammans med färska bär och fluffig grädde.
Skriv ut receptet
Måltid Brunch, fika, Frukost
Kök Svenskt
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 3 st ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl mandelmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 krm vaniljpulver
  • 1 msk valfri sötning
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1 krm salt
  • smör att steka i

Instruktioner
 

  • Vispa samman samtliga ingredienser och låt smeten stå och svälla i några minuter.
  • Stek sedan pannkakorna i rikligt med smör och servera sedan med grädde och färska bär.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Recept, Snabblagat, Sötsaker

Mazarintårta med jordgubbar och vaniljkräm

17 maj, 2015 av Jill Wallentin 15 kommentarer

Jill Wallentin
Här får ni ett ljuvligt recept på en supersomrig och fantastiskt god tårta, helt utan socker eller gluten. Vad kan passa bättre till midsommarfikat?
Skriv ut receptet
Kök Svenskt
Portioner 1 tårta

Ingredienser
  

Bottnarna

  • 3 st ägg
  • 2 dl valfri sötning (jag använde björksocker)
  • 100 g smör
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl hackad mandel (rosta gärna i stekpanna)
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 1 msk fiberhusk
  • 4 droppar bitter­mandelessens

Vaniljkrämen

  • 1,5 dl grädde
  • 2 st ägg
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 2 msk valfri sötning (jag använde björksocker)

Övrigt

  • 250 g jordgubbar (går bra med frysta)
  • 4 dl grädde
  • 1,5 liter färska jordgubbar till garnering
  • 4 st citronmelissblad

Instruktioner
 

Bottnarna

  • Vispa äggen tillsammans med sötningen tills lite fluffigt. Vispa ihop med resten av ingredienserna.
  • Häll smeten i en smörad form med borttagbara kanter. Grädda i 150 grader (varmluft) i cirka 20 minuter eller tills genomgräddad. Låt svalna. Dela sedan på mitten.

Vaniljkrämen

  • Koka försiktigt upp grädden tillsammans med ägg, vanilj och sötning tills krämen tjocknat. Låt sedan svalna.

Monteringen

  • Mosa jordgubbarna till fyllningen med en gaffel och bred ut det över den ena botten. Häll sedan över vaniljkrämen, inte ända ut i kanterna, och lägg på locket.
  • Vispa grädden och bred den i ett jämnt lager över hela tårtan.
  • Skär jordgubbarna i skivor och dekorera tårtan. Avsluta med att lägga dit några kvistar citronmeliss.

Anteckning

TIPS! Om ni vill ha en högre tårta - gör dubbel sats av bottnarna och lägg ett lager med grädde mellan.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Recept, Sötsaker, Tårtor & bakelser

Underbar kokos och citrontårta med hallon

19 april, 2015 av Jill Wallentin 10 kommentarer

Jill Wallentin
En av de godaste tårtorna jag gjort. En supersmarrig tårta med saftiga kokosbottnar, fylld med citronkräm och toppad med färska hallon. Mums!
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk, fika
Kök Svenskt
Portioner 1 tårta

Ingredienser
  

Bottnarna

  • 3 st ägg
  • 1,5 dl valfri sötning (Jag använde björksocker)
  • 100 g smör smält
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 1 msk fiberhusk
  • 1,5 dl kokosflingor
  • 1 dl kokosmjöl
  • 1 dl mandelmjöl (eller 0,5 dl extra kokosmjöl om nötfri)
  • 0,5 tsk vaniljpulver

Citronkrämen

  • 2 st ägg
  • 1 dl grädde
  • 150 g smör
  • 3 msk valfri sötning (jag använde björksocker)
  • 1 st citron (skal och saft)

Garnering

  • 3 dl grädde
  • 250 g färska hallon
  • 1 kvist mynta

Instruktioner
 

Bottnarna

  • Ställ in ugnen på 150 grader.
  • Vispa ägg och sötning tills luftigt. Häll i det smälta smöret, bakpulver, salt och fiberhusk och vispa samman.
  • Tillsätt resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet.
  • Lägg smeten i en springform med löstagbara kanter. Grädda i cirka 25 minuter eller tills kakan stabiliserat sig och fått fin färg.

Krämen

  • Häll i grädde, ägg och resten av ingredienserna (förutom smöret) i en kastrull och låt krämen försiktigt koka upp på medelhög värme under omrörning. låt småputtra tills krämen tjocknat.
  • Stäng av värmen och ställ kastrullen åt sidan. Lägg i smöret i bitar och rör om tills smält.
  • Ställ in i kylen tills krämen tjocknat.

Monteringen

  • Dela tårtbotten på mitten när den är helt avsvalnad och bred ut citronkrämen. Lägg på den andra botten.
  • Vispa grädden tillräckligt hårt så att den går att spritsa. Bred ut grädde på hela tårtan. Lägg på hallonen och spritsa sedan kanterna med grädde. Toppa med myntakvistar.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Recept, Sötsaker, Tårtor & bakelser

Glutenfria hasselnötsbiscotti

22 mars, 2015 av Jill Wallentin 3 kommentarer

Glutenfria hasselnötsbiscotti
Jill Wallentin
Ibland kan det vara gott med något litet till kaffet. Här kommer ett recept på smarriga biscottiliknande kakor med knapriga hasselnötter - givetvis utan både socker och gluten.
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk
Portioner 12 stycken

Ingredienser
  

  • 2 dl hasselnötsmjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 50 g smör mjukt
  • 0,5 dl valfri sötning (jag använde xylitol)
  • 1 st ägg
  • 1,5 dl rostade hasselnötter (finns färdigrostade från ICA)

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 150 grader (varmluft).
  • Mixa ihop samtliga ingredienser förutom hasselnötterna som du blandar i sist.
  • Forma smeten till en lång "korv" på en bakplåtspappersklädd plåt.
  • Grädda i ugnen i 10 minuter. Ta sedan ut dem och skär dem i cirka 12 bitar. Ställ in dem i ugnen igen i cirka 10 minuter.
  • Sänk ugnstemperaturen till 120 grader. Dela då på kakorna och lägg dem med skärsidan uppåt. Grädda i 10 minuter till.
  • Ta ut och vänd på dem och grädda i ytterligare 10 minuter.
  • Ta ut kakorna och låt dem sedan kallna på galler.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Recept, Småkakor, Sötsaker

Glutenfria kokosvåfflor

15 februari, 2015 av Jill Wallentin 10 kommentarer

Jills kokosvåfflor

Jill Wallentin
Blev sugen på våfflor och gick loss totalt och gjorde två olika varianter. Dels mitt tidigare våffelrecept som blir riktigt goda, tunna och krispiga (men tyvärr rätt fula haha) samt ett nytt recept som blir mer "sockerkaksliknande" med smak av kokos.
TIPS! Byt ut smör mot kokosfett och grädden mot kokosgrädde för en mejerifri variant.
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk, fika
Kök Svenskt
Portioner 4 stycken

Ingredienser
  

  • 50 g smör smält
  • 3 st ägg
  • 1,5 dl grädde
  • 0,5 dl kokosmjöl
  • 2 krm salt
  • 1 krm vaniljpulver

Instruktioner
 

  • Smält smöret och vispa samman med resten av ingredienserna.
  • Grädda i våffeljärnet tills de fått fin färg.

Anteckning

Servera gärna med sylt (perfekt att göra av frysta bär + valfri sötning) eller bär efter säsong och fluffig grädde. Choklad och nötter passar givetvis också lysande till kokos.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Efterrätter, Frukost/Brunch, Mejerifritt, Nötfritt, Recept, Snabblagat, Sötsaker

Jills cupcake-semlor

13 februari, 2015 av Jill Wallentin 8 kommentarer

Jill Wallentin
Lagom stora och riktigt smarriga sockerfria och glutenfria semlor fyllda med sockerfri mandelmassa och fluffig grädde.
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk, fika
Kök Svenskt
Portioner 8 stycken

Ingredienser
  

Cupcake-semlor

  • 2 st ägg
  • 1 dl yoghurt (gärna rysk) eller smetana
  • 50 g smör mjukt
  • 1 krm salt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 dl valfri sötning Förslagsvis xylitol (björksocker)
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 msk fiberhusk

Mandelmassa

  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 1,5 msk valfri sötning föreslagsvis xylitol (björksocker)
  • 1,5 msk grädde
  • 3 droppar bittermandelessens eller malen bittermandel

Vid servering

  • 2 dl vispgrädde
  • Sukrin melis eller annan florsockerliknande och sockerfritt socker

Instruktioner
 

  • Ställ in ugnen på 175 grader.
  • Blanda samman ingredienserna till semmelmuffinsarna och låt svälla i några minuter innan du klickar ner smeten i muffinsformarna.
  • Grädda i cirka 10-15 minuter och låt sedan svalna på galler.
  • Blanda samman ingredienserna till mandelmassan.
  • Ta ur semmelmuffinsarna ur sina formar och ställ dem upp och ner. Skär bort ett lock och fyll med mandelmassa, spritsa grädde, lägg på locket och pudra med fusk-florsocker. Njut!
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Mjuka kakor, Recept, Sötsaker, Tårtor & bakelser

  • « Föregående sida
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 10
  • Nästa sida »

Välkommen till JillsMat.se

Här hittar du mina bästa recept samt hälsoprogram och kurser som gör dig gott – inifrån och ut. Mina recept är snåla med kolhydrater men fullpackade av smak och näring.

Upptäckte lågkolhydratkost år 2009. Blev chockad över hur fantastisk mat jag kunde äta samtidigt som jag snabbt gick ner i vikt och mådde toppen. Har sedan dess ätit glutenfri lågkolhydratkost som grund.

Jag vill inspirera till medvetna val som främjar både en hållbar kropp och knopp. Bort med pekpinnar och vikthets, fokus på matglädje och välmående.

Ät gott och må väl!

/Jill Wallentin

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

jillsmat

🫦 Njutbar glutenfri, proteinrik lågkolhydratkost
💚 Digitala hälsoprogram
🥦 Lic. kost- och näringsrådgivare
👩🏼‍💻Egenföretagare
🫶🏼 Livet och resor

🎁💚 GÅ MED I JILLSMAT30 JUL & NYÅR - MÅ GOTT & GÖR 🎁💚 GÅ MED I JILLSMAT30 JUL & NYÅR - MÅ GOTT & GÖR GOTT 

Årets mysigaste hälsoprogram är tillbaka! JillsMat30 Jul & Nyår hjälper dig att njuta av julens smaker och avsluta året med en lättare, skönare känsla i kroppen – full av energi 🎄✨

Programmet var så uppskattat förra året att många vill gå igen – trots att det är samma recept! 😆🫶🏼
Du får recept för hela december – från lättlagade vardagsrätter och mer hälsosamma julbordsfavoriter till festliga nyårsrätter 🥂🎆. Allt är lågkolhydrat, proteinrikt, glutenfritt och enkelt att laga.

Även i år vill jag ge tillbaka 💚
För varje 10:e betalande deltagare bjuder jag in en person kostnadsfritt – för att fler ska få chansen att förbättra sin hälsa och uppleva glädjen och gemenskapen.

💌 Vill du ansöka om en gratisplats?
Om du är sjukskriven, arbetslös eller av ekonomiska skäl inte kan delta – mejla en kort motivering till mail@jillsmat.se. Platserna lottas ut bland ansökningarna.

💫 Vill du sprida lite extra julglädje?
 Jag lottar även ut en plats bland er som:
 1️⃣ delar det här inlägget i en story och taggar @jillsmat eller återpublicerar det på ditt konto
 2️⃣ och kommenterar här med er favoritjulrätt eller julbak 😋💚

 💌Jag kontaktar vinnarna innan programstart.

I programmet kommer du dessutom ha chans att vinna fina priser från mig och bland annat @5vemore och @puradioliva! 🫒🏋🏼‍♀️🎁

💡 PS: Glöm inte att använda ditt friskvårdsbidrag innan årsskiftet!

 Jag finns på Epassi och Benify – sök på Jills mat.

👉 Läs mer och anmäl dig via länken i bio eller på jillsmat.se/shop

Hoppas vi får fira jul ihop! 💚👱🏻‍♀️

Ha det gott!/
Jill

#reklam #jillsmat30 #hälsoprogram #lågkolhydratkost #glutenfritt #julprogram #hälsa #njutning #matglädje #kostrådgivning #epassi #benify #lowcarb #lchf #keto #protein #klimakteriet #kvinnohälsa #recept #foodporn
🍫 RECEPT: LOW-CARB KLADDKAKA 🍫 Barnsligt god klad 🍫 RECEPT: LOW-CARB KLADDKAKA 🍫

Barnsligt god kladdkaka – en dröm för alla chokladälskare som vill undvika gluten och socker! 😍 Med jordnötssmör och mörk choklad får den en fyllig, djup smak och perfekt kladdighet 🤎

Det här är ett av favoritrecepten från mitt självgående hälsoprogram – JillsMat AIRFRYER FLEX, som du kan köra när du vill ⚡. 

📌 Glöm inte att spara receptet till senare och gilla gärna om du “Jillar”! 🫶🏼

6 portioner 

INGREDIENSER 
75 g smör, mjukt
0,5 dl jordnötssmör (🔁 valfritt nötsmör)
2 ägg
0,5–0,75 dl valfri sockerfri sötning som ex. Nick’s, Sukrin, Sötströ, xylitol
0,5 dl kakao
1,5 dl mandelmjöl (🔁 0,75 dl kokosmjöl)
1 krm salt
1 msk vatten
0,5 tsk vaniljpulver
30 g mörk choklad (minst 80%), hackad

1️⃣ Smöra en form (ca 16 x 20 cm)

2️⃣ Vispa ihop smör, jordnötssmör, ägg och sötning tills jämnt.

3️⃣ Rör ner kakao, mandelmjöl, salt, vatten och vaniljpulver.

4️⃣ Vänd i chokladen och fördela smeten i formen.

5️⃣ Airfryer: 160°C i ca 15 min – fast i kanterna, kladdig i mitten. Ugn: 175°C i ca 12–15 min – håll koll så att mitten fortfarande är mjuk.

6️⃣ Låt svalna något innan servering. Servera gärna med vispad grädde, sockerfri vaniljglass och färska bär.

👉 Läs mer och gå med i JillsMat AIRFRYER FLEX eller i något av mina JillsMat30-program på jillsmat.se/shop

Ha det gott! 🤗
/Jill

#jillsmat #airfryerrecept #lowcarb #lågkolhydratkost #glutenfritt #sockerfritt #hälsosamkost #hälsosamlivsstil #foodie #hälsorecept #chokladälskare #kladdkaka #dessertinspo #bakainspo #sockerfritt #jillsmatairfryerflex #lchf #airfryer
💪👸🥂 JILLSMAT QUEEN TO X-MAS (spara 500 kr! 🥳) Hur 💪👸🥂 JILLSMAT QUEEN TO X-MAS (spara 500 kr! 🥳)

Hur vill du må på nyår? 🤔
Slutkörd med en uppblåst mage och kläder som stramar – eller med en lätt och skön känsla i kroppen, fylld med energi och glädje… som en riktig Queen helt enkelt? 💃👑 Valet är ditt.

Det är inte en magisk quick fix, men med rätt mat, mindset och upplägg kan du avsluta året på topp ✨

JillsMat Queen to X-mas ger dig TVÅ program som hänger ihop perfekt:

👑 JillsMat30 Queen – för kvinnor som vill förstå sin kropp bättre och hitta balansen genom mat, hormonhälsa och mindset. Tillsammans med @kostvagenveronica , expert på kvinnohälsa och klimakteriet, får du läckra veckomenyer, kursmaterial och pepp för att skapa hållbara vanor 😋.

Förvänta dig mer energi, minskat midjemått och en sund, stabil viktnedgång.

🎄 Jul & Nyår – en maffig kollektion av mina bästa recept för jul och nyår! Allt från juliga bakverk i hälsosam tappning till härliga förslag för både julbordet och nyårsmenyn. Dessutom framröstade nya favoriter, tävlingar och massor av julmys 😍.

👉 Kampanjpris: 1.490 kr (ord. 1.990 kr)
Spara 500 kr!

Finns även på Epassi – utnyttja ditt friskvårdsbidrag 💚

Har du redan gått med i Queen och vill vara med i julprogrammet?
💌 DM:a mig så får du såklart halva priset du också.

🗓️ Start 1 november – platserna är öppna nu!
🔗 Länk i bio eller via jillsmat.se/shop

Hoppas vi ”ses”! 🫶🏼
/ Jill, lic. Kost- & näringsrådgivare och livsnjutare

#jillsmat30 #njutbarhälsa #hälsoprogram #kvinnohälsa #hormonbalans #klimakteriet #lågkolhydratkost #glutenfritt #julprogram #hälsosamjul #balansochnjutning #nyårsmål #lågkolhydratkost #lowcarb #glutenfritt #sockerfritt #lchf #highprotein #kostrådgivning #recept
👑 Missa inte sista JillsMat30 Queen för i år! 🗓️ S 👑 Missa inte sista JillsMat30 Queen för i år!
🗓️ START 1 NOVEMBER 2025

Känner du att något har förändrats i kroppen? 😩
Att du inte riktigt känner igen dig själv längre – kanske i samband med klimakteriet, stress eller bara av att livet kommit emellan?

✨ Gör som hundratals andra kvinnor som förbättrat sin hälsa, återfått matglädjen och känner sig bekväma i sin kropp igen med JillsMat30 Queen 👸💕

Ett 30-dagars digitalt hälsoprogram för dig som vill njuta dig till bättre form, sund viktnedgång, mer energi och ökad hormonell balans 😍.

Du får fantastiskt god, näringsrik mat, konkreta verktyg och inspiration för att må som en drottning – inifrån och ut 💪.

💫 Vad du kan förvänta dig:
✅ Sund viktnedgång – utan kaloriräkning eller hunger
✅ Mer energi och stabilare humör
✅ Förbättrad matsmältning och maghälsa
✅ Mindre sötsug, PMS och klimakteriebesvär
✅ Ökad självkänsla, livslust och matglädje

🍽️ Du får:
• Över 200 recept + min e-kokbok Jills mat efter säsong
• Glutenfri, proteinrik lågkolhydratkost – lättlagad och njutbar
• Roliga träningspass du kan göra hemma
• En sluten Facebookgrupp med daglig pepp och inspiration

💜 Med hälsocoachen och hormonexperten @kostvagenveronica , som hjälpt över 1000 kvinnor att må bättre.

💸 Använd ditt friskvårdsbidrag via ePassi eller Benify – sök på Jills Mat och boka din plats direkt.

👉 Läs mer och anmäl dig på jillsmat.se/shop

Hoppas vi ”ses”! 

/Jill och Veronica 

#jillsmat30queen #hormonellbalans #lågkolhydratkost #lowcarb #klimakteriet #hormoner #recept #kostrådgivning #glutenfritt #välmående #njutningifokus #hälsosamlivsstil #friskvårdsbidrag #benify
💪👸 MISSA INTE SISTA OMGÅNGEN JILLSMAT30 QUEEN FÖR 💪👸 MISSA INTE SISTA OMGÅNGEN JILLSMAT30 QUEEN FÖR I ÅR!

🗓️ Start 1 november 2025

JillsMat30 Queen är tillbaka! 🥳 Gå med i det populära hälsoprogrammet för oss kvinnor som älskar mat – men ändå vill ha resultat som både syns och känns. 

Under 30 dagar får du njutbar, hormonvänlig mat, inspiration och verktyg som hjälper dig att skapa hälsosamma vanor du faktiskt vill behålla 😋.

Ta din chans att prioritera din hälsa och ditt välmående – på ett hållbart sätt 💚.

Programmet leds tillsammans med @kostvagenveronica – expert på kvinnohälsa, som har hjälpt tusentals kvinnor att förstå och stötta sina hormoner genom rätt kost och livsstil.

Det här programmet är extra effektivt för dig som är i förklimakteriet, klimakteriet eller har hormonella obalanser som PCOS eller PMS.

Men även för dig som bara vill må ditt allra bästa och gå ner i vikt, få en lugn mage, stabilt blodsocker, mer energi och hitta tillbaka till matglädjen 🤗.

🍽️ Veckomenyer + bonusrecept – totalt uppåt 200 recept (proteinrik, glutenfri, lågkolhydratkost)
📘 E-kokboken Jills mat efter säsong ingår
🏋️‍♀️ Anpassningsbar hemmaträning – stärk kroppen utifrån dina förutsättningar
💬 Stöd, pepp och gemenskap i vår exklusiva Facebookgrupp

👉 Gå med i sista Queen-omgången för i år – start 1 november!

📲 Swipa för att se några av de mest populära recepten från programmet – och vad tidigare deltagare sagt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

💜 Jills mat finns på både Benify och Epassi – glöm inte att utnyttja ditt friskvårdsbidrag!

Boka din plats idag 👉 www.jillsmat.se/shop

#jillsmat30 #lågkolhydratkost #glutenfritt #lowcarb #lavkarbo #träning #hälsa #hållbarhälsa #kostrådgivning #highprotein #kvinnohälsa #hormoner #klimakteriet #ibs #diabetes #viktnedgång
🍎😋 RECEPT: Sockerfri turboäppelmos Ett enkelt och 🍎😋 RECEPT: Sockerfri turboäppelmos

Ett enkelt och riktigt gott recept på hemmagjord äppelmos – helt utan tillsatt socker! Här mixas äpplena vilket gör att du slipper skala dem eller sila och samtidigt får ett mos som är rikare på fibrer – bra både för magen och för ett jämnare blodsocker 🤗. 

Servera gärna tillsammans med proteinrika tillbehör som grekisk yoghurt, keso, lågkolhydratpannkakor eller som tillbehör till fläsk eller vilt för en mer balanserad måltid och längre mättnad 💪.

💡 Spara receptet med bokmärket och gilla gärna om du “Jillar”! 🙏💛

INGREDIENSER
ca 1 kg äpplen, gärna röda för fin färg (utan kärnhus)
0,5 dl vatten
2 msk sockerfri sötning t.ex. erytritol, stevia eller xylitol (valfritt)
1 tsk kanel eller 0,5 tsk vaniljpulver (valfritt)
0,5 citron, saften 

1️⃣ Skär äpplena i mindre bitar med skalet kvar och ta bort kärnhusen.

2️⃣ Lägg äppelbitarna i en kastrull tillsammans med vatten, sötning (om du använder), och eventuell smaksättning.

3️⃣ Låt koka upp och sedan sjuda på låg värme tills äpplena är helt mjuka. Rör om då och då så det inte bränns vid i botten. 

4️⃣ Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt citronsaften.

5️⃣ Mixa moset slätt med stavmixer. Smaka av och tillsätt eventuellt mer sötning eller citron.

6️⃣Häll upp i rena burkar och förvara i kylen eller frys in i portioner.

Ha det gott! 💚

/Jill

Ps. Vill du ha mer inspiration och stöd för att kunna njuta dig till bättre hälsa? Signa upp dig till mitt nyhetsbrev eller kika på mina populära 30-dagarsprogram. Länkar finns i min bio eller skicka DM 💌. 

#recept #lågkolhydratkost #lchf #keto #glutenfritt #highprotein #protein #proteinrikt #frukost #hållbarhälsa #kostrådgivning #foodporn #foodgasm #hormonbalans #äpple #mellis #äppelmos #snabbarecept #äppelmos
Följ på Instagram

All information på jillsmat.se är upphovsrättsskyddat. Dock är det ok att recept "lånas ut" till andra bloggar under förutsättning att de länkas till www.jillsmat.se.

Follow on Bloglovin

  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Populära inlägg

Copyright © 2025 jillsmat.se

 

Laddar in kommentarer …