Jills mat

LCHF-recept för en hållbar hälsa

  • Recept
    • Frukost/Brunch
    • Förrätt
    • Måltid
      • Fisk & skaldjur
      • Fågel
      • Vegetariskt
    • Jul
    • Tillbehör
    • Snabblagat
    • Bröd
    • Mejerifritt
    • Sötsaker
    • Grillat
  • Blogg
  • Om lågkolhydratkost
    • Hur många kolhydrater ska man äta egentligen?
    • Myter om lågkolhydratkost
    • Kort om gluten
    • Sötningsmedel
    • Behöver man äta kosttillskott?
    • Kasta vågen!
    • Periodisk fasta och 5:2
  • Handla medvetet
    • Att äta efter säsong
    • Ekologiskt, KRAV-märkt och biodynamiskt
    • Kött och mejeriprodukter
  • Min byrå
  • Om mig
    • Min kostresa
    • Jills mat efter säsong
  • Annonsering & samarbeten
  • Kontakt
  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Jills mat efter säsong

Min första kokbok gavs ut i slutet av 2013 tillsammans med Pagina Förlag. Jag är oerhört stolt över slutresultatet och glad över alla positiva kommentarer och recensioner.

Extra kul är det att jag själv stod för såväl matfotografier och formgivning som recept och faktadel. De fina bilderna på mig är dock tagna av duktiga Mia Wibacke Bornberger.

Ett stort tack till Jonas Bergqvist, Anna Hallén och Therese Renåker som läste igenom faktadelen till boken så att allt blev så korrekt som möjligt.

 


 

Jills mat efter säsong_omslag_framsida_300dpi

Titel: Jills mat efter säsong – klimatsmart lågkolhydratkost
Författare/layout och foto: Jill Wallentin
Fotograf (omslag och bilder på mig): Mia Wibacke Bornberger
Förlag: Pagina Förlags
Utgiven: december 2013
Antal sidor: 192
Vikt i gram: 871
ISBN10: 9172412658
ISBN13: 9789172412651

Om boken: Jill Wallentin är licensierad kostrådgivare inom lågkolhydratkost samt driver bland annat den uppskattade matsajten jillsmat.se.

Med den här boken vill hon inspirera fler till god och naturlig matlagning som ger en lugn och harmonisk kropp utan att blodsockret skjuter i höjden. Recepten innehåller varken socker, stärkelse eller gluten men är fullproppade med spännande smaker, färgsprakande kryddor och grönsaker efter säsong.

Förutom över 100 läckra och hälsosamma recept så ger författaren handfasta tips och råd om hur du som konsument kan göra medvetna val i matbutiken. Jill beskriver även på ett lättförståeligt sätt­ varför vi mår så bra av att dra ner på kolhydraterna.

Det här är helt enkelt en bok som får dig att må bra – inifrån och ut.

Ps. Klicka på bilden och högerklicka sedan för att spara den högupplösta bilden.

 

Vill du köpa boken?

Boken går att köpas online via bland annat CDON, Adlibris, Bokus, Bokia och Ginza samt på samtliga Åhléns och Akademibokhandelns butiker.

Välkommen till JillsMat.se

Här hittar du mina bästa ketorecept som gör dig gott – inifrån och ut. Snåla med kolhydrater men fullpackade av smak och nyttigheter.

Har varit en foodie så länge jag kan minnas. Sedan 2009, då jag upptäckte lågkolhydratskost, kan jag njuta av fantastisk mat som jag även mår bra av.

Jag vill inspirera till medvetna val som främjar både en hållbar kropp och miljö. Bort med pekpinnar och vikthets.

Ät gott och må väl!

/Jill Wallentin

Följ jillsmat på Instagram!

Följ på Instagram

Etiketter

antiinflammatoriskt asiatiskt bea buffé buljong choklad crock pot depression fettisdag föreläsningar förkylning godis Grekiskt grillat ice coffee indiskt islatte jills mat efter säsong jul kokbok kräftskiva lucia långkok margarin meze midsommar nyår nötfritt ostbricka persiskt plock påsk saft semla semlor snittar sommar student tacos texmex thai thailändskt tävling veganskt vegetariskt

All information på jillsmat.se är upphovsrättsskyddat. Dock är det ok att recept "lånas ut" till andra bloggar under förutsättning att de länkas till www.jillsmat.se.

Follow on Bloglovin

  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Populära inlägg

Copyright © 2022 jillsmat.se

 

Laddar in kommentarer …