Jills mat

LCHF-recept som gör gott

  • Recept
    • Frukost/Brunch
    • Förrätt
    • Måltid
      • Fisk & skaldjur
      • Fågel
      • Vegetariskt
    • Jul
    • Tillbehör
    • Snabblagat
    • Bröd
    • Mejerifritt
    • Sötsaker
    • Grillat
  • Blogg
  • Om lågkolhydratkost
    • Hur många kolhydrater ska man äta egentligen?
    • Myter om lågkolhydratkost
    • Kort om gluten
    • Sötningsmedel
    • Behöver man äta kosttillskott?
    • Kasta vågen!
    • Periodisk fasta och 5:2
  • Handla medvetet
    • Att äta efter säsong
    • Ekologiskt, KRAV-märkt och biodynamiskt
    • Kött och mejeriprodukter
  • Min byrå
  • Om mig
    • Min kostresa
    • Jills mat efter säsong
  • Annonsering & samarbeten
  • Shop
  • Kontakt
  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Underbar kokos och citrontårta med hallon

19 april, 2015 av Jill Wallentin 10 kommentarer

Jill Wallentin
En av de godaste tårtorna jag gjort. En supersmarrig tårta med saftiga kokosbottnar, fylld med citronkräm och toppad med färska hallon. Mums!
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk, fika
Kök Svenskt
Portioner 1 tårta

Ingredienser
  

Bottnarna

  • 3 st ägg
  • 1,5 dl valfri sötning (Jag använde björksocker)
  • 100 g smör smält
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 1 msk fiberhusk
  • 1,5 dl kokosflingor
  • 1 dl kokosmjöl
  • 1 dl mandelmjöl (eller 0,5 dl extra kokosmjöl om nötfri)
  • 0,5 tsk vaniljpulver

Citronkrämen

  • 2 st ägg
  • 1 dl grädde
  • 150 g smör
  • 3 msk valfri sötning (jag använde björksocker)
  • 1 st citron (skal och saft)

Garnering

  • 3 dl grädde
  • 250 g färska hallon
  • 1 kvist mynta

Instruktioner
 

Bottnarna

  • Ställ in ugnen på 150 grader.
  • Vispa ägg och sötning tills luftigt. Häll i det smälta smöret, bakpulver, salt och fiberhusk och vispa samman.
  • Tillsätt resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet.
  • Lägg smeten i en springform med löstagbara kanter. Grädda i cirka 25 minuter eller tills kakan stabiliserat sig och fått fin färg.

Krämen

  • Häll i grädde, ägg och resten av ingredienserna (förutom smöret) i en kastrull och låt krämen försiktigt koka upp på medelhög värme under omrörning. låt småputtra tills krämen tjocknat.
  • Stäng av värmen och ställ kastrullen åt sidan. Lägg i smöret i bitar och rör om tills smält.
  • Ställ in i kylen tills krämen tjocknat.

Monteringen

  • Dela tårtbotten på mitten när den är helt avsvalnad och bred ut citronkrämen. Lägg på den andra botten.
  • Vispa grädden tillräckligt hårt så att den går att spritsa. Bred ut grädde på hela tårtan. Lägg på hallonen och spritsa sedan kanterna med grädde. Toppa med myntakvistar.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Recept, Sötsaker, Tårtor & bakelser

« Ugnsomelett med gräddstuvade champinjoner
Färsfyllda auberginerullar med ajvaraioli »

Kommentarer

  1. kent säger

    29 april, 2015 kl. 01:38

    Kan man skippa mandelmjölet helt och bara ha fiberhusk?

    Svara
    • JillW säger

      29 april, 2015 kl. 07:28

      Nej det hade jag inte rekommenderat, varken för smak eller konsistens. Men det går säkert 😉 Tillsätt hellre lite mer kokosmjöl.

      Svara
  2. Karin säger

    6 juni, 2015 kl. 09:37

    Hej!
    Håller på att baka denna nu. Mina bottnar är ganska hårda (iaf på ytan) och kompakta. Trodde de skulle vara en rinnande deg att hälla upp, men var mer fast, som fick tryckas ut. Blev då väldigt tunn och reste sig inte något. Är allt som det ska? Har ju inte kunnat smaka än ?

    Svara
    • JillW säger

      6 juni, 2015 kl. 11:04

      Hej! Hmm Låter ju kanske lite väl hård? Men den blir ju inte så hög och kanterna blir lite krispiga vad jag minns. Hoppas den blir god i alla fall 🙂

      Svara
  3. Ann-Sofie säger

    7 juni, 2015 kl. 10:38

    Hej
    Har du provat frysa ner botten?

    Svara
    • JillW säger

      7 juni, 2015 kl. 10:55

      Hej! Nej det har jag inte gjort men det ska gå bra 🙂

      Svara
  4. Jonna säger

    23 april, 2016 kl. 08:38

    Denna verkar ju vara kanongod! Tänkte baka den nästa helg, men en fråga! Tror du man kan göra två satser av botten och på så sätt bygga flera lager i tårtan?

    Svara
    • JillW säger

      23 april, 2016 kl. 10:04

      Ja det går bra. Men grädda i två formar så är det enklare att få de genomgräddade. Lycka till!

      Svara
  5. Marie säger

    28 augusti, 2016 kl. 18:03

    Hej, stämmer det med 1 msk fiberhusk? I steg 3 så var inte min smet vispbar då fiberhusken så snabbt drog åt sig vätskan, det var mer en tjock massa. El kan det bero på nåt annat?

    Svara
    • JillW säger

      28 augusti, 2016 kl. 18:14

      Hej! Jo 1 msk fiberhusk stämmer. Men det beror på hur snabbt man vispar ihop den. Det sväller ju rätt snabbt ;). Hoppas att den smakade gott i varje fall!

      Svara

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg




Välkommen till JillsMat.se

Här hittar du mina bästa recept som gör dig gott – inifrån och ut. Snåla med kolhydrater men fullpackade av smak och nyttigheter.

Upptäckte lågkolhydratkost år 2009. Blev chockad över hur fantastisk mat jag kunde äta samtidigt som jag snabbt gick ner i vikt och mådde toppen. Har sedan dess haft någon form av lågkolhydratkost som grund.

Jag vill inspirera till medvetna val som främjar både en hållbar kropp och miljö. Bort med pekpinnar och vikthets, fokus på matglädje och välmående.

Ät gott och må väl!

/Jill Wallentin

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Följ mig på Instagram

jillsmat

🫦 Njutbara lågkolhydratrecept & livet
🥦 Lic. kost- och näringsrådgivare
👩🏼‍💻Driver design- & contentbyrå
🫶🏼 Skev humor, hundar, resa & musik

Jill Wallentin | MAT SOM GÖR GOTT 😋
💚🥰 HÄLSA PÅ MENYN: 30 DAGAR AV GODA VANOR 💚🥰 HÄLSA PÅ MENYN: 30 DAGAR AV GODA VANOR MED JILLS MAT

Jag har länge övervägt att erbjuda ett hälsoprogram som fokuserar på mat som inte bara är fantastiskt god, utan även främjar långsiktigt välmående. Inga pekpinnar eller krångligt kaloriräknande ✋🏻🛑. Istället kommer du få praktiska tips, inspirerande idéer och vägledning som kommer att vara med dig genom livet 🧭🥦🥩🧀🍗🥞🍕.

Under min tid som produktchef ägnade jag mig åt att utveckla olika lågkolhydratprogram, och nu när jag driver mitt egna företag på heltid har jag förmånen att utforma dem precis som jag vill, utan några begränsningar 💪🏼😎.

Den här veckan står jag inför beslutet att satsa fullt ut, och det är där du kommer in i bilden 🫵🏼. För att jag ska kunna lägga ner tid på att skapa ett verkligt effektivt och kul program vill jag veta att tillräckligt många är intresserade för att det ska vara ekonomiskt genomförbart 😅.

Beroende på hur många av er som visar intresse kommer programmet att skräddarsys. Det kan vara möjligt att erbjuda en grundläggande variant till ett lägre pris, där du sedan kan lägga till extra funktioner som personlig coachning och individanpassade veckomenyer 🤔💭. 

Om du befinner dig i Stockholmsområdet kanske jag till och med kan guida dig till bättre val i matbutiken och ge dig en matlagningskurs i ditt eget hem – vem vet? 😜🛒

Under våren frågade jag er om era önskemål, och det verkar som att ett 30-dagars program var det som intresserade flest. Nu har du chansen att påverka utformningen av ditt drömprogram och tillsammans kickstarta 2024 på ett smakfullt sätt – troligtvis den 8 januari 🚀.

Dela gärna dina åsikter i kommentarerna nedan eller skicka ett direktmeddelande med vilket programupplägg du skulle älska och vad du skulle vara beredd att betala 👇🏻🤗. 

Anmäl ditt intresse genom länken i min profil, @jillsmat , för att få mer information så snart jag vet mer 👩🏼‍💻.

Hoppas ni får en fin start på veckan! 🫶🏼

Kärlek/
Jill 

#lågkolhydratkost #lchf #keto #glutenfritt #sockerfritt #nystart #hälsoprogram #hälsosamlivsstil #hållbarkost #recept
🍩🎄 MUNKBOLLAR MED SAFFRAN Underbart goda g 🍩🎄 MUNKBOLLAR MED SAFFRAN 

Underbart goda glutenfria “munkbollar” aka “donut holes” (lät inte lika bra på svenska med munkhål, då kändes till och med bollar bättre 😅🫣) med smak av saffran och mandelmassa. Det perfekta adventsfikat! 🕯️ Otroligt hur likt det smakar munkar trots att de vare sig innehåller vetemjöl eller socker 🤤. 

📌 Spara gärna med bokmärket, dela och ❤️ om du “Jillar” 😉

16 stycken 

INGREDIENSER
3 dl (120 g) mandelmjöl
4 msk sötning (ex sötströ, sukrin eller xylitol)
½ tsk bikarbonat
1 påse saffran, mortlad
150 g riven mozzarella, ej den runda färska
2 msk färskost ex Philadelhiaost
1 stort ägg
1 tsk vitvinsvinäger
2-3 droppar bittermandelessens (valfritt)
Frityrolja (exempelvis rapsolja), så mycket som behövs för att täcka bollarna
2 msk sötning (ex sötströ, sukrin eller xylitol), att rulla dem i

1️⃣ Häll i alla torra ingredienser: mandelmjöl, sötning, bikarbonat och saffran i en stor skål eller i matberedaren. Blanda ihop.
2️⃣ Lägg mozzarellan och färskosten i en skål och värm i mikrovågsugnen tills smält (alternativt i en kastrull på medelvärme). Rör ihop.
3️⃣ Tillsätt ostmixen, ägget, vitvinsvinäger, och bittermandelessensen till de torra ingredienserna. Blanda samman till en smidig deg genom att knåda med händerna eller använd en matberedare med degkrokar.
4️⃣ Dela upp degen och rulla till bollar med händerna; de ska vara cirka 4 cm i diameter.
5️⃣ Hetta upp oljan i en liten kastrull till max 160 grader. Fritera munkbollarna i omgångar tills de har fått en gyllenbrun färg. De blir snabbt mörka så håll koll. Vänd dem försiktigt medan de friteras så de får en jämn färg runt om. Ta bort dem från kastrullen med en hålslev eller gaffel och lägg dem på en tallrik med hushållspapper som kan suga upp överflödig olja.
6️⃣ Rulla munkbollarna i sötning medan de fortfarande är varma. Ät och njut gärna medan de fortfarande är ljumma.

Hoppas att det här receptet blir en ny favorit! 🤗 Du hittar det även på jillsmat.se 👩🏼‍💻

Kärlek/
Jill
🤎 FRÖKEX (gluten- & nötfria)

Det här är världens bästa basrecept som jag använt i säkert 14 år nu. Har nästan alltid en burk med frökex i köket som ett nyttigare alternativ till vanligt knäckebröd eller kex 😋. 

Så gott och smidigt att äta till en enkel frukost eller mellanmål tillsammans med proteinrikt pålägg så som färskost med rökt kalkon, smör och ägg eller makrill i tomatsås 🥚🐟🍖.

Jag brukar alltid göra en dubbel sats när jag ändå håller på eftersom det tar rätt lång tid, även om det kräver väldigt lite aktiv prepptid. De håller hur länge som helst.

📌 Spara gärna med bokmärket, dela och gilla och du “Jillar” 🙏🏼❤️.

1 plåt 

1,5 dl linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
0,5 msk fiberhusk
0,5 msk kokosolja
2 krm salt
3 dl kokhett vatten

1️⃣ Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Tillsätt kokhett vatten och rör ihop. Låt stå i rumstemperatur tills linfröna sugit åt sig av vätskan, cirka 30-60 minuter.
2️⃣ Ställ in ugnen på 120 grader (varmluftsugn annars ca 140 grader).
3️⃣ Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt, förslagsvis med en slickepott. Eller så kan du lägga ett extra ark med bakplåtspapper ovanpå och kavla ut smeten.
4️⃣ Grädda kexen i en timme. Öppna helst ugnsluckan en gång i kvarten för att släppa ut fukten.
Höj temperaturen till 140 grader (varmluftsugn annars ca 160 grader) och grädda i ytterligare en timme tills den blivit helt torr.
5️⃣ Lyft ut plåten ur ugnen och vänd det enorma kexet upp och ner, dra bort pappret och bryt sedan till mindre bitar. Förvara i burk i rumstemperatur.

💡TIPS! Tillsätt eventuellt någon ytterligare kryddning som exempelvis kummin, brödkrydda eller chilipulver etc

Hoppas du tycker om receptet! 💚

/Jill

#lågkolhydratkost #lchf #keto #lowcarb #glutenfritt #sockerfritt #hållbarkost #foodporn #kex #recept #nyttigarecept #hälsa #hållbarhälsa #glutenfree #lavkarbo
💚 JILLS MAT EFTER SÄSONG – NU SOM E-KOKBOK 🥳 

Reklam: Som många av er vet så gav jag ut en kokbok 2013. Den sålde slut relativt snabbt och sedan dess har jag ofta fått förfrågningar av dem som försöker få tag på den. Därför bestämde jag mig för att uppdatera den och ge ut kokboken i digitalt format 😎. Jag vet att det inte är samma känsla med en e-bok men bättre än inget, right? 😅📗

VAD DU FÅR
✔ 100+ läckra glutenfria lågkolhydratrecept anpassade efter säsong.
✔ Handfasta tips och råd om hur du som konsument kan göra medvetna val i matbutiken.
✔ Lättförståelig faktadel om varför vi mår bra av att dra ner på intaget av kolhydrater.

💡Har gjort PDF-en interaktiv så att ni smidigt kan bläddra mellan recepten från receptregistret och tillbaka. 

Tack förresten för input om priset. Jag fick förslag från 99–700 kr (😂❤️) men bestämde mig för att landa på 199 kr. Passa på att köpa inför jul för flera härliga recept! 

✔ Red velvet almond cake
✔ Saffransmuffins 
✔ Kalkonköttbullar med tranbärssylt
✔ Granatglögg mm

Om den här säljer ok så tänkte jag satsa på att ta fram nya roliga digitala produkter som jag vet att ni kommer att älska. 

Varmt tack till dig som köper och stöttar mig så att jag kan fortsätta sprida matglädje som gör gott inifrån och ut! 💚

Länken hittar ni i bion @jillsmat eller gå in på jillsmat.se/shop

Kärlek 🫶🏼 
/Jill

#recept #jillsmateftersäsong #keto #lchf #lågkolhydratkost #glutenfritt #miljövänligt #cleaneating #sockerfritt #närodlat #krav #ekologiskt
SNABBLAGAD GULASCHSOPPA 🥣 Min supergoda och kry SNABBLAGAD GULASCHSOPPA 🥣
Min supergoda och kryddiga variant av den ungerska klassikern gulasch som är perfekt att laga till många eller förbereda som matlådor 😋. Variera eller mixa morötterna med andra rotfrukter som exempelvis kålrot eller rotselleri 🥕🧅🧄. 

📌 Dela, spara och gilla om du ”Jillar” 😉🫶🏼

6 portioner 

INGREDIENSER 
2 gul lök, tärnad
4 vitlöksklyftor, finhackad
2 st medelstora morötter, tärnade (alt rotselleri eller kålrot)
2 st röda paprikor, tärnade
700 g nötfärs
50 g smör eller olivolja
2 msk paprikapulver
2 msk torkad oregano
½ msk kummin, gärna mortlad
0,5 msk rökt paprikapulver (valfritt)
1/2 tsk cayennepeppar
1-2 tsk salt
1 tsk peppar, svart
1 burk (400 g) krossade tomater
1-2 köttbuljongtärning eller motsvarande
8 dl vatten

SERVERING 
3 dl smetana eller crème fraiche 
färsk persilja, till garnering
Nymald svartpeppar

1️⃣ Skala och finhacka lök, vitlök, morötter och paprikor.
2️⃣ Hetta upp en stor gryta eller kastrull med smör. Stek lök och vitlök mjukt på medelhög värme.
3️⃣ Lägg i köttfärsen och kryddor och bryn under omrörning tills kött och lök börjat brynas.
4️⃣ Tillsätt paprika och morötter. Rör om. Häll i krossade tomater, vatten och buljongtärning.
5️⃣ Höj värmen igen så att soppan får koka upp och puttra i cirka 10 minuter. Sänk värmen och låt sjuda i minst 20 minuter.
6️⃣ Smaka av och tillsätt eventuellt mer vatten och kryddor. 
7️⃣ Servera med en klick smetana och finhackad persilja och nymalen svartpeppar.

💡TIPS! 
Du kan även tillaga denna soppa i en slow-cooker. Följ då stegen fram till steg 4 och häll istället i resten av ingredienserna i slow-cookern. Ställ in på “high” och i minst 2 timmar. 

Du kan även använda tärnad högrev. Tillagningstiden förlängs då med minst 3 timmar för att få köttet mört. 

💚📝 Receptet hittar på även på Jillsmat.se (länk via bion @jillsmat )

Hoppas det smakar! 😘

Ps. Lägg gärna upp och tagga mig om du testar receptet. Så kul att se!

/Jill

#lowcarb #keto #lågkolhydratkost #gulashsoppa #gulasch #hållbarkost #recept #recipe #soup #foodporn #healthyfood #hälsosammat #soppa #slowcooker
REKLAM FÖR MIN VERKSAMHET 💚 Ska vi koka ihop n REKLAM FÖR MIN VERKSAMHET
💚 Ska vi koka ihop något härligt tillsammans? 🧑‍🍳

Hallå där! 
Jag är nu redo att ta mig an 1-2 nya sköna kunder, gärna inom mat, hälsa eller hotellindustrin. Med flera års erfarenhet inom mat- och health tech-branschen erbjuder jag med en unik kompetensmix till (mat)bordet. Min drivkraft är att förbättra människors liv genom att inspirera och göra det enkelt för alla att äta bättre genom smakfulla upplevelser.

Mitt smörgåsbord av skills:
🥗 Recept: Lic. kost- och näringsrådgivare och receptninja. Skapar uppskattade recept som gör gott i både kropp och själ. Både för den svenska och den amerikanska marknaden. 

🍽️ Content: Engagerande och inspirerande copy, videos och fotografier.

🎨 Design: Skapar visuella identiteter och estetiskt tilltalande upplevelser både för tryck och digitala plattformar.

🚀 Digital marknadsföring: Utvecklar konverterande annonser samt lönsamma samarbeten på mitt Instagram-konto, jillsmat.

📈 Management/produktutveckling: Mer än 8 års erfarenhet av effektivt ledarskap och leverans av innovativa lösningar som användarna älskar. 

Varför välja mig? 🤔
Jag har bevisat min förmåga att leverera tjänster effektivt och prisvärt samtidigt som jag bibehåller en hög kvalitetsnivå. Kollegor och kunder upplever mig som en positiv och inspirerande samarbetspartner.

Sagt av min senaste kund 💬: 
Johannes Cullberg, VD och grundare av RE:YOU:
”Jill är en person som överraskar mig. Professionell ut i fingerspetsarna, men dessutom glad, väldigt trevlig och välkomnande. Det är exceptionellt sällan jag upplever att personer överträffar mina förväntningar gång på gång, men det gör verkligen Jill. Att arbeta med henne gör mig glad!” 

Låt oss skapa tillsammans 🚀
Är du redo att lyfta din mat- och hälsobusiness till nya höjder? Jag är redo att hjälpa till. Kontakta mig direkt så kan vi diskutera hur vi tillsammans kan skapa något riktigt bra! ✨🥗

Dela gärna 🙏🏼. 

Mer info finns på matdesign.nu

#MatKonsult #DigitalHealth #GrafiskDesign #MatContent #MatEntreprenör
Du, tack för att du har hängt kvar, trots att mi Du, tack för att du har hängt kvar, trots att mitt fokus inte varit på recept och lågkolhydratkost under tiden jag var i Thailand 🙏🏼💚. Trodde ärligt talat att jag skulle tappa ännu fler följare än vad jag gjorde 😅. 

Men det viktigaste för mig har aldrig varit antalet följare utan att gå min egen väg och inspirera andra att leva ett hälsosamt och berikat liv. Det innebär att mitt konto inte enbart handlar vad man stoppar i munnen, utan allt möjligt som gör livet extra härligt men jag delar även med mig av livets motgångar och mina lärdomar🎢✨. 

Många av er har dock frågat mig om tips från min resa, så jag har satt ihop ett blogginlägg med mina bästa Hua Hin-tips för att knyta ihop säcken 🌴🧳. 

Givetvis en hel del mattips men även tankar om att resa ensam och praktiska tips som du inte vill missa om du planerar en resa till Hua Hin 😎. 

Checka in jillsmat.se! Länk i bio. 📝🌐 

Ps. Oroa dig inte. Inom kort kommer det komma massa nyttiga gottigheter både här och på jillsmat.se.

#HuaHin #ThailandTips #food #hållbarkost #lågkolhydratkost #lowcarb #muaythai #hållbarlivsstil #egenföretagare
#AD 💙 HOTEL REVIEW – BABA BEACH CLUB 💙
📍Cha-Am, Hua Hin Thailand

My journey through Thailand’s hotel scene keeps delivering fantastic surprises, and @bababeachclub.huahin is no exception 😎. Honestly I was a bit worried that this place was going to be a bit too trendy and hip for me 🫣. But let me reassure you – it’s got a welcoming, laid-back vibe that fits like a glove. No rigid dress codes here, thank goodness! 😅

I settled into their Beachfront Pool Suite – an absolute dream 😍. With your very own plunge pool offering private ocean view, it’s a retreat perfect for couples. (Boohoo for me, flying solo on this adventure 😭.)

Fancy a floating breakfast? 😌 Add an extra 300 THB (about 90 SEK). Eating in the pool may be a bit unconventional, but it’s delightfully fun 🦦 ☕️🥓. Alternatively, savor a generous breakfast buffet with your clothes on in the main building, featuring Thai specialties and western classics.

Dining in my room was a treat, especially the fragrant Paneng curry 🍜. The gym was jaw-dropping with its own boxing ring and equipment – a fitness lover’s dream 🥊💪🏼🤩.

Yes, the food and spa treatments are a bit pricier, but it’s a 5-star hotel, worth the splurge 💰. The quality speaks for itself. Plus, rooms are a great value, and massages, even though a bit more expensive, are top-notch and still cheaper than in Sweden.

With a serene, expansive beach, you won’t want to leave 🌊. I highly recommend Baba Beach Club for a top-notch beachfront escape in Hua Hin. Impeccable service and hospitality await, and I can’t wait to return! 🤗🧳

P.S. This review is a collaboration, but my thoughts are always genuine. No financial compensation, no influence. Enjoy my review! Sawadee kaa! 🌺🙏

#Collaboration #BabaBeachClub #LuxuryEscape #TravelReview #HotelReview #ThaiFood #FoodPorn #FloatingBreakfast #FiveStarHotel #Thailand #HuaHin
#AD 💆🏼‍♀️ WELLNESS AT BABA BEACH CLUB #AD 💆🏼‍♀️ WELLNESS AT BABA BEACH CLUB 🌴
📍Hua Hin, Thailand 

@bababeachclub.huahin , a 5-star haven on Cha-Am Beach in Hua Hin, recently treated us to their new wellness experience, and it was pure paradise 😌

To start, we got to handpick our massage preferences, choosing everything from pressure to fragrance – a detail that we appreciated as scent enthusiasts 👃🌸

The traditional Thai stretch was a welcome relief after our long walks on the beach and workouts, followed by a revitalizing steam sauna, a refreshing coffee scrub, and a truly outstanding 60-minute oil massage that transported us to another dimension 🪐✨

Our skin felt incredibly soft and refreshed, thanks to both the exfoliation and essential massage oils 🧖‍♀️

To top it off, a three-course lunch awaited us, and to our surprise, it was not only delicious but also healthy and fresh, even the desserts! 😋

Now, the best part – in Sweden, an experience like this would cost a small fortune. But here, at Baba Beach Club, it’s priced at just 3,800 THB (about 1150 kr) - remarkable value for a 5-star retreat. 💰

I’m already planning for another dose of relaxation before leaving this tropical paradise! ☀️

P.S. This review is a collaboration, but rest assured, my thoughts are always genuine. No financial compensation, no influence - just genuine delight! Enjoy my review! ✨

#Collab #Wellness #BabaBeachClub #spa #vacation #traveltips #huahin #thailand #healthyfood #foodporn
Ladda fler Följ på Instagram

Etiketter

asiatiskt bea buffé carbonara choklad crock pot crockpot depression fika fredagsmys gryta indiskt jills mat efter säsong meze midsommar mingelmat mockarutor nyår nötfritt ostbricka pannkakor persiskt picknick plock påsk rulltårta sallad semla semlor slowcooker smörgåstårta snabbmat snittar snoddas sommar soppa student sås tacos thai thailändskt turbobea vardag veganskt våfflor

All information på jillsmat.se är upphovsrättsskyddat. Dock är det ok att recept "lånas ut" till andra bloggar under förutsättning att de länkas till www.jillsmat.se.

Follow on Bloglovin

  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Populära inlägg

Copyright © 2023 jillsmat.se