Jills mat

LCHF-recept som gör gott

  • Recept
    • Frukost/Brunch
    • Förrätt
    • Måltid
      • Fisk & skaldjur
      • Fågel
      • Vegetariskt
    • Jul
    • Tillbehör
    • Snabblagat
    • Bröd
    • Mejerifritt
    • Sötsaker
    • Grillat
  • Blogg
  • Om lågkolhydratkost
    • Hur många kolhydrater ska man äta egentligen?
    • Myter om lågkolhydratkost
    • Kort om gluten
    • Sötningsmedel
    • Behöver man äta kosttillskott?
    • Kasta vågen!
    • Periodisk fasta och 5:2
  • Handla medvetet
    • Att äta efter säsong
    • Ekologiskt, KRAV-märkt och biodynamiskt
    • Kött och mejeriprodukter
  • Min byrå
  • Om mig
    • Min kostresa
    • Jills mat efter säsong
  • Annonsering & samarbeten
  • Shop
  • Kontakt
  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Sockerfri brylépudding

28 augusti, 2019 av Jill Wallentin 7 kommentarer

Jill Wallentin
En guilty pleasure som jag haft sedan barnsben är Ekströms sockerbomb brylépudding som man "tillagade" i mikrovågsugnen. Nej, det är varken fancy eller nyttigt. Så ni förstår inte hur lycklig jag är över att jag äntligen har fått till den perfekta sockerfria LCHF-versionen! Sagolikt krämig. En riktigt gräddig vaniljdröm som kommer imponera på gästerna trots att den är alldeles för lätt att laga... Enjoy!
Skriv ut receptet
Måltid Efterrätt
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 3 dl grädde
  • 2 dl lantmjölk
  • 4 msk valfri sötning (jag rekommenderar Sötströ eller xylitol)
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 2 tsk vaniljextrakt
  • 1 krm salt
  • 4 ägg
  • 4 msk fibersirap gold

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 100 °C.
  • Koka upp grädde, mjölk, sötning, vanilj och salt i en kastrull. Låt småputtra i några minuter.
  • Vispa upp äggen i en stor skål.
  • Häll den varma gräddblandningen över äggen medans du vispar.
  • Häll i fibersirap gold i botten av portionsformarna. Smeta ut sirapen över hela botten och upp en bit på kanterna.
  • Häll i gräddblandningen i portionsskålarna (cirka 10 cm i diameter) och ställ in dem i ugnen. Grädda i ca 50 minuter eller tills smeten stabiliserat sig även i mitten men den dallar fortfarande till när du skakar lite på den.
  • Låt svalna och ställ in i kylskåpet tills det är dags för servering. Ta en kniv och dra den runt kanten på brylépuddingarna. Lägg en liten tallrik över formen. Ta ett grepp runt formen och tallriken, vänd den upp och ner och skaka ganska hårt tills du hör att den lossnar. Servera och njut!

Näringsinnehåll

Kalorier: 352kcal | Carbohydrates: 6g | Protein: 9g | Fat: 33g | Kalium: 208mg | Vitamin A: 1421IU | Vitamin C: 0.5mg | Kalcium: 136mg
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Efterrätter, Nyår, Recept, Sötsaker

Gös med rotselleriterrin och grönkålspesto

25 december, 2016 av Jill Wallentin Lämna en kommentar

Jill Wallentin
Till er som gärna överraskar gästerna med någonting lite oväntat kommer här kommer ett härligt recept på en fiskrätt med nyttiga och spännande tillbehör. Servera gärna med brynt smör för extra smak och mättnad.
Skriv ut receptet
Måltid Huvudrätt
Portioner 6 portioner

Ingredienser
  

Gösen

  • 6 st portionsbitar av gös (ca 200g/st)
  • smör
  • salt
  • nymalen svartpeppar

Rotselleriterrin

  • 800 g rotselleri
  • 2 dl grädde
  • 2 st ägg
  • 100 g färskost
  • 4 dl riven ost
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 msk salvia
  • 1 tsk salt
  • nymalen svartpeppar

Grönkålspesto

  • 100 g grönkål
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 0,5 dl mandel
  • 100 g västerbottenost
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 st citron rivet skal
  • 1 dl kallpressad rapsolja

Picklad rödlök

  • 2 st rödlökar
  • 2 msk ättika 24%
  • 2 msk valfri sötning exempelvis xylitol eller sötströ
  • 1 dl vatten

Instruktioner
 

Gösen

  • Strax innan servering: Krydda gösfiléerna och halstra dem helst i en het grillpanna 3-4 minuter per sida eller till en innertemperatur på ca 52°C.
  • Ställ in ugnen på 175 grader.
  • Skala och skiva rotsellerin i cirka 2 millimeter tunna skivor.
  • Koka rotsellerin i saltat vatten i cirka 15 minuter. Sila bort vattnet.
  • Blanda samman övriga ingredienser i en skål vänd i rotsellerin försiktigt så att allt blandas utan att rotsellerin mosas.
  • Lägg bakplåtspapper i en brödform och häll i rotselleriblandningen. Grädda i ugnen i cirka 40 minuter.
  • Låt stå och svalna lite innan servering så att vätskan stabiliserar sig något. Skär sedan i skivor och servera.

Grönkålspesto

  • Rensa och koka grönkålen i cirka 3 minuter. Häll av vattnet och krama ur så mycket vätska som möjligt.
  • Mixa solrosfrön och mandel. Tillsätt sedan ost, grönkål, vitlök, citronskal och rapsolja. Mixa och smaka av med salt.

Picklad rödlök

  • Skala löken och dela den på mitten. Skär i så tunna skivor som möjligt.
  • Blanda tillsammans med övriga ingredienser och låt stå kallt i minst en timme före servering.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Fisk & skaldjur, Måltid, Nyår, Recept, Tillbehör

Västerbottenostlangos

10 juni, 2015 av Jill Wallentin 7 kommentarer

Jill Wallentin
Min svenska och glutenfria variant på langos med smak av Västerbottenost. Försvinnande goda!
Skriv ut receptet
Måltid Förrätt, Huvudrätt
Portioner 10 stycken små langos

Ingredienser
  

Langos

  • 150 g västerbottenost
  • 3 st ägg
  • 100 g Philadelphiaost
  • 1 msk fiberhusk
  • 0,5 tsk salt
  • smör eller kokosfett att steka i

Topping

  • 80 g löjrom
  • 1 st rödlök
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 knippe gräslök

Instruktioner
 

  • Mixa samman samtliga ingredienser till langossmeten. Låt svälla i cirka 5 minuter.
  • Stek dem i fett till de fått en fin färg på båda sidor. Lägg dem på ett hushållspapper när de är klara.
  • Lägg upp på serveringsfat och toppa med finhackad rödlök, gräslök, crème fraiche och löjrom.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Förrätt, Nyår, Påsk, Recept, Snabblagat

Västerbottenostchips med löjrom

10 december, 2012 av Jill Wallentin 1 kommentar

Jill Wallentin
Detta kan vara en av världens snabbaste och samtidigt godaste förrätter. Passar även utmärkt till att göra i miniformat och servera som snittar.
5 from 1 vote
Skriv ut receptet
Total tid 15 minuter minuter
Måltid Förrätt
Kök Svenskt
Portioner 6 portioner

Ingredienser
  

  • 3 dl västerbottenost
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g löjrom
  • 1 st rödlök liten
  • 1 knippe dill
  • 1 st citron

Instruktioner
 

  • Ställ in ugnen på 200 °C.
  • Riv västerbotten­osten grovt. Lägg osten i sex glesa högar på bakplåtspappret. Grädda tills de börjar få färg (cirka 5 minuter). Ställ åt sidan för att svalna.
  • Lägg på en klick crème fraiche, löjrom och finhackad rödlök. Toppa med dillkvist och citronskiva.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Förrätt, Nötfritt, Nyår, Recept, Snabblagat, Vegetariskt

Helstekt kalkonfilé med ugnsrostad pumpa

10 december, 2012 av Jill Wallentin 4 kommentarer

Jill Wallentin
Helstekt kalkonfilé med ugnsrostad pumpa – en smakrik och mättande hösträtt som garanterat gör alla runt bordet nöjda. Tillsammans med smörstekta kantareller och en gräddsås med lingon blir detta en riktig comfort food-måltid som värmer både kropp och själ.
Skriv ut receptet
Total tid 47 minuter minuter
Måltid Huvudrätt
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

Kalkon

  • 2 st kalkonfileér
  • 2 msk örtkryddsblandning
  • salt
  • nymalen svartpeppar

Ugnsgrönsaker

  • 1 st pumpa eller butternut squash
  • 1 st zucchini
  • 4 st hela vitlökar
  • 1 st röd chili
  • 1 knippe färsk rosmarin
  • 1 knippe färsk timjan
  • rapsolja
  • salt
  • nymalen svartpeppar

Lingonsås

  • 2,5 dl grädde
  • skyn från kalkonfiléerna
  • 2 tsk soja
  • 2 msk Sockerfri lingonsylt eller färska, eller frysta bär
  • salt
  • nymalen svartpeppar

Kantareller

  • 200 g kantareller
  • smör att steka i
  • salt

Instruktioner
 

Kalkon

  • Krydda kalkon­filéerna. Stek först på relativt hög värme så att de blir brynta runt om. Sänk sedan värmen och lägg gärna på ett lock. Stek sedan i cirka 15 minuter tills köttet inte längre är rosa.
  • Lägg filéerna åt sidan i några minuter innan du skär dem det i skivor så att köttsaften stannar kvar i köttet. Spara skyn.

Ugnsgrönsaker

  • Ställ in ugnen på 200 °C.
  • Skär bort skalet på pumpan och skrapa ut innanmätet. Skär pumpan och zucchinin i mindre bitar och strimla chilin. Skär av topparna på vitlökarna och lägg på plåten. Riv över rosmarin och timjan. Häll över ganska rikligt med olivolja och krydda med salt och peppar. Blanda runt allt ordentligt.
  • Rosta i ugnen i cirka 40 minuter tills pumpan blivit mjuk och krämig och vitlöken likaså.

Lingonsås

  • Koka upp grädde, sky och soja. Tillsätt sedan lingonsylt eller bär och smaka av med salt och peppar.

Kantareller

  • Rensa svampen och dela de större i mindre delar. Stek sedan i smör tills de fått fin färg och blivit lite krispiga. Smaka av med salt.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Fågel, Måltid, Nyår, Recept, Tillbehör

Lax med chevré och pecannötter

9 december, 2012 av Jill Wallentin Lämna en kommentar

Jill Wallentin
Lyxig lax med krämig chèvre och knapriga pecannötter – en snabb och smakrik rätt som känns elegant men är löjligt enkel att laga. Den krämiga getosten, het chili och rostade nötter skapar en perfekt balans, och med en fräsch avokadosallad blir middagen både festlig och näringsrik.
Skriv ut receptet
Total tid 30 minuter minuter
Måltid Huvudrätt
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

Laxen

  • 4 st laxfileér
  • 150 g chèvre getost
  • 1 dl pecannötter
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • peppar

Såsen

  • 2 dl crème fraiche
  • 50 g chèvre getost
  • salt
  • peppar

Instruktioner
 

Laxen

  • Ställ in ugnen på 175 grader.
  • Filéa laxen och lägg portionsbitarna i en ugnssäker form. Smula sönder osten och lägg den ovanpå laxen. Tryck fast pecannötterna, ringa över olivolja och eventuellt lite flytande honung.
  • Krydda med chili, salt och peppar. Ställ in i ugnen i cirka 15-20 minuter beroende på storleken på laxbitarna. Servera med en god sallad.

Såsen

  • Blanda bara ihop ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Fisk & skaldjur, Måltid, Nyår, Recept, Snabblagat, Tillbehör

Välkommen till JillsMat.se

Här hittar du mina bästa recept samt hälsoprogram och kurser som gör dig gott – inifrån och ut. Mina recept är snåla med kolhydrater men fullpackade av smak och näring.

Upptäckte lågkolhydratkost år 2009. Blev chockad över hur fantastisk mat jag kunde äta samtidigt som jag snabbt gick ner i vikt och mådde toppen. Har sedan dess ätit glutenfri lågkolhydratkost som grund.

Jag vill inspirera till medvetna val som främjar både en hållbar kropp och knopp. Bort med pekpinnar och vikthets, fokus på matglädje och välmående.

Ät gott och må väl!

/Jill Wallentin

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

jillsmat

🫦 Ruggigt god glutenfri lågkolhydratkost
💚 Digitala hälsoprogram
🥦 Lic. kost- och näringsrådgivare
👩🏼‍💻Egenföretagare
🫶🏼 Skev humor, vovvar, resor

RECEPT: OSTPANERAD OMELETT 🥚🧀 Efter alla de RECEPT: OSTPANERAD OMELETT 🥚🧀

Efter alla dessa år var det dags: en egen video på min vansinnigt goda ostpanerade omelett! 🤤 Ni får även se ett klipp från när jag lagade den i @nyhetsmorgon i slutet av videon 🫣. Märkligt nog blev jag inte inbjuden igen… 😂🤪

Den krispiga ostbotten tar omeletten till en heeeelt ny nivå – du MÅSTE testa! 😋 Perfekt till frukost eller lunch, med en bra balans av protein och fett som håller dig mätt och nöjd i många timmar.

📌 Spara gärna receptet med bokmärket så du hittar tillbaka, och dela eller gilla om du “Jillar” 🫶🏼

DU BEHÖVER
ca 6 skivor lagrad ost
2 ägg
2 msk grädde
salt och svartpeppar

FÖRSLAG PÅ FYLLNINGAR
▪️ Rökt kalkon, oregano, tomat, färskost, babyspenat
▪️ Kallrökt lax, färskost, babyspenat
▪️ Basilika, mozzarella
▪️ Chèvre, ruccola

SÅHÄR GÖR DU

1️⃣ Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar i en skål.
 
2️⃣ Hetta upp en medelstor non-stick-stekpanna.

3️⃣ Hyvla ost och täck botten av pannan. Stek på medelhög värme tills osten smält och bubblar.

4️⃣ Häll över äggblandningen, stek någon minut utan att röra om. Sänk värmen, lägg fyllning på ena halvan. När äggsmeten börjar stelna men fortfarande är lite lös på toppen, vik över så den blir som en halvmåne.
 
5️⃣ Stek en minut till. Klart att njuta!

💬 Du som lagat den innan – vilken är din favoritfyllning? Tipsa gärna i kommentarerna! 🤗👇

Ha det gott! 💚
 / Jill

#lågkolhydratkost #nyhetsmorgon #lchf #lavkarbo #lowcarb #ost #ägg #omelett #recept #glutenfritt #frukost #hållbarkost #hälsa #healthyfood #keto
HUR ALLT STARTADE… 🐣 Häromdagen när jag gi HUR ALLT STARTADE… 🐣

Häromdagen när jag gick igenom alla recept och inlägg på jillsmat.se blev jag påmind om vilken jäkla resa det varit 😅.

Allt började 2009 när jag jobbade som AD/produktionschef på lokala månadsmagasin i Stockholm. Jag gjorde bl.a matuppslag i varje nummer, och min (vedervärdiga) chef döpte dem till “Jills mat”. 
Namnet har hängt med sedan dess 😁.

Runt samma tid gled jag in på LCHF av en slump när en kollega fick tips från sin dietist att skippa kolhydraterna. Jag testade, kilona rasade trots att jag åt gott – fattade ingenting 🤯. Vad var detta för magi?! HUR var det möjligt? Klart jag startade Instagram – sånt kan man inte gatekeepa! 💃🏼

👩‍🍳 2013 startade jag eget bolag, utbildade mig till avancerad kost- & näringsrådgivare (@paleo_institute) och släppte min första kokbok. Hade till och med en egen LCHF-avdelning på @citygross i Bromma 😂

🧀 Lagat mat i @nyhetsmorgon (satte nästan eld på min/mammas ostpanerade omelett och råkade moona Niklas Strömstedt 🍑🙃).

📸 Varit på omslaget till @expressen LCHF-magasin (katastrofbild 😆).

🎤 Lagat mat på scen med @doggelitoofficial i @tyresocentrum 😂 (skulle varit Paolo Roberto, men glad att det blev Dogge 😅).

👩‍💻 Jobbat 6 år på Diet Doctor (fd. Kostdoktorn) där jag blev proffs på att skapa goda, enkla och hälsosamma recept.

🥩 Åt inte däggdjur på 15 år. Under covid började jag igen när jag “blev tvungen” att provlaga recept åt Diet Doctor hemifrån och insåg att jag som receptansvarig bör veta hur man tillagar alla sorters protein.

🚀 Våren 2023 satsade jag fullt på mitt eget företag för att leva livet jag vill och hjälpa fler till njutbar hälsa.

✈️ Började resa själv när jag blev singel – blev hooked och jobbar nu även för hotell med marknadsföring etc.

🍽 Grunden har alltid varit glutenfri lågkolhydratkost, men jag har moderniserat den till en njutbar, hållbar kost.

💫 Förra året startade jag digitala hälsoprogram som hittills hjälpt hundratals att äta medvetet, gott och näringsrikt.

Nu ser jag fram emot nya äventyr och att hjälpa fler matälskare leva sitt liv fullt ut 💫.

Tack alla ni som stöttat mig längs vägen ❤️. Hur hittade du hit? Kommentera gärna 🥰

/Jill
RECEPT: LOW-CARB SOMMARWRAPS 🌯🍓 Socker- & g RECEPT: LOW-CARB SOMMARWRAPS 🌯🍓

Socker- & glutenfria wraps med kardemumma, vaniljkräm och jordgubbar – larvigt goda och perfekta till sommarfikat! 🤤

 📌 Spara gärna receptet & dela med en vän som borde baka dessa till dig! 😜

👩‍🍳 4 wraps | ⏰ 20 min 

KARDEMUMMAWRAPS
4 ägg
4 msk grädde
2 msk mandelmjöl (alt kokosmjöl)
2 tsk fiberhusk
1 msk sockerfri sötning (xylitol, erytritol eller stevia – t.ex. Sötströ, Sukrin eller Nick’s)
0,5 tsk kardemumma
1 krm salt

▫️Vispa ihop, låt svälla några min. Bred ut rundlar (ca 18 cm) på bakplåtspapper. Grädda i 175°C (varmluft) ca 5 min. Låt svalna.

VANILJKRÄM
1 ägg + 2 äggulor
2 dl grädde
2 msk sockerfri sötning (samma som till wrapsen)
0,5 tsk vaniljpulver

▫️Rör ihop i kastrull på låg värme tills krämen tjocknar (OBS! får ej koka). Kyl.

FYLLNING 
2 dl vispad grädde
200 g jordgubbar
Färsk mynta

▫️Bred ut vaniljkräm, toppa med grädde och jordgubbar. Rulla ihop och dela ev. på mitten för 6 lagom stora bitar 💚.

Hoppas du “Jillar” 😋

Ha det gott!
/Jill

#lowcarb #lavkarbo #sockerfritt #glutenfritt #jordgubbar #jillsmat #hälsosamt #recept #lågkolhydratkost #fika #glutenfree #lchf #keto
📣 NYHET! Jag funderar på att öppna upp för e 📣 NYHET! Jag funderar på att öppna upp för exklusiv 1:1-coaching… 💬

…för dig som vill ha min hjälp – med fullt fokus på dig, din vardag och din hälsa 🤗.

Tillsammans skapar vi ett upplägg som är hållbart – för just DIG 🫵🏼.

Du får bland annat:
 🍽️ Individanpassade veckomenyer – baserade på dina mål, smakpreferenser och eventuella allergier

📲 Löpande stöd via chatt – med pepp, påminnelser och möjlighet att ställa frågor när du behöver det

👩🏼‍💻 Videosamtal – med struktur, inspiration och konkreta verktyg

👩🏼‍🍳 Personliga möten (om det funkar geografiskt) – där vi kan laga mat ihop eller ses för att handla

💪🏼 Tillgång till mina träningspass – enkla, effektiva och gjorda för att kunna utföras hemma

Jag kommer bara att coacha ett fåtal åt gången – så du får den uppmärksamhet och det stöd du faktiskt behöver.

Det här är för dig som vill göra en förändring som håller. Med mindre stress, mer energi – och mat du älskar 😋.

📩 Skicka mig ett DM eller mejla till mail@jillsmat.se så ser vi om det här kan vara något för dig ☺️.

Ta hand om dig så länge! 💚

/Jill, lic. kost- och näringsrådgivare

#jillsmat #hållbarhälsa #lågkolhydratkost #glutenfritt #antiinflammatoriskt #lowcarb #recept #träning #coaching #hälsa #kostrådgivning #friskvård
RECEPT: SOCKERFRI BURKGLASS 🍨🍓 En barnsligt RECEPT: SOCKERFRI BURKGLASS 🍨🍓

En barnsligt god glass – helt utan socker och tillsatser – som du skakar ihop på bara några minuter. Du behöver ingen glassmaskin, bara en burk och lite 💪. Välj dina egna smaksättningar och toppings för att trolla ihop din egen favorit 😋.

📌Glöm inte att spara receptet till senare. Dela och gilla gärna om du “Jillar” 🙏. 

1 portion

INGREDIENSER
1,5 dl vispgrädde, 40%
1 äggula
1 msk sockerfri sötning, helst xylitol, obs giftigt för hundar (eller exempelvis Sötströ, Nick’s, Sukrin)
½ tsk vaniljpulver + några droppar vaniljextrakt/arom
1 krm salt

1️⃣ Häll alla ingredienser i en glasburk med lock (minst 3–4 dl).

2️⃣ Skruva på locket ordentligt.

3️⃣ Skaka burken kraftigt i minst 5 minuter tills blandningen blir fluffig (eller fuska med en elvisp 😇).

4️⃣ Ställ burken i frysen i minst 2,5 timme. Rör gärna runt ibland för en jämnare konsistens.

5️⃣ Ta ut burken ca 5 minuter före servering så glassen hinner mjukna något. Toppa med dina favorittoppingar och ät direkt ur burken. 

SMAKSÄTTNINGSFÖRSLAG (tillsätt innan du skakar):
🍫 Choklad & jordnöt – 1 msk kakao och 2 msk hackade salta jordnötter
 🍓 Bär – 2 msk mosade bär, ex blåbär, jordgubbar eller hallon
 🥜 Nötkräm – 1 msk sockerfri nötsmör (jordnöt, hasselnöt, mandel)
 ☕️ Kaffe – 1 tsk espressopulver eller snabbkaffe
 🍋 Citron – Rivet skal från ½ citron + 1 tsk citronsaft
 🥥 Kokos – 1 msk riven kokos + byt ev. ut halva grädden mot kokosgrädde
 🍪 Cookie dough – Små bitar av sockerfri kakdeg eller hackad mörk choklad
 🌿 Mintchoklad – Några droppar pepparmyntsextrakt + hackad sockerfri choklad

TOPPA GÄRNA MED:
🍓 färska eller tinade mosade bär
🍫 sockerfri choklad, hackad eller riven
🥜 rostade nötter
🥥 kokosflingor

Vilka smaker hade du gjort? 😋

Ta hand om dig! 
/Jill 

#lågkolhydratkost #sockerfritt #glutenfritt #recept #lchf #keto #lavkarbo #sugarfree #glass #icecream #sommar #efterrätt #hållbarhälsa #hälsa #foodporn #foodgasm #matsomgörgott #diabetes #lågkolhydrat
HÄLSOPROGRAM FÖR OSS FOODIES 💚🤤🍳 Det h HÄLSOPROGRAM FÖR OSS FOODIES 💚🤤🍳

Det här är för oss som älskar mat. På riktigt 🫦.
Vi som aldrig skulle stå ut med att vara hungriga, räkna kalorier eller äta tråkigt. Inte ens om vi fick betalt 😝.

Men om du älskar att tugga dig igenom torr kyckling, dricka pulver ur shaker och leva efter siffror i en app – då kan du scrolla vidare 😝.

💚 I mina hälsoprogram går hälsa och njutning hand i hand. Det är ett avslappnat upplägg utan pekpinnar – men med massor av kunskap, gemenskap, inspiration och glimten i ögat.

Du lär dig att göra medvetna val som fungerar för just DIG – och får resultat som både känns och syns, och som faktiskt håller.

🥑 Programmen passar de flesta – men gör extra stor skillnad för dig som har:
✓ övervikt
✓ diabetes (eller har anlag för att få det )
Obs! Många behöver trappa ner eller till och med avsluta sin medicinering i samband med kostomläggningen – rådgör med din läkare.

✓ klimakteriebesvär
✓ låg energi, kort stubin
✓ sötsug eller behov av att småäta
✓ känslig mage eller IBS
✓ celiaki eller vill undvika gluten

🏋️‍♀️ I programmen ingår även:
 – Kul och effektiv träning, framtagen av VIP-PT:n @marcsfitnesslab 
 – Daglig pepp, inspiration och stöd i en sluten Facebookgrupp (du kan självklart delta även utan Facebook)

💬 Några ord från tidigare deltagare:
”Bästa programmet! Mina förklimakteriebesvär är som bortblåsta, har tappat i vikt, magen är lugn och maten är helt magisk.”

”Det passar alla – även med kräsna barn, fullt schema och noll lust att räkna något.”

”Jag har fått ordning på mina blodvärden och känner att det här är något jag vill fortsätta med – inte bara i 30 dagar.”

”Programmet hjälpte mig att hitta matglädje utan stress. Det här är hållbart på riktigt.”

❤️ Det här är inte en quick fix. Det är en investering i dig själv – i din hälsa, matglädje och livskvalitet.

👉 Är det här något för dig? Läs mer och anmäl dig till nästa program eller självgående Flex-kurs på jillsmat.se/shop (länk i bio) eller via Benify.

Ps. Glöm inte att utnyttja ditt friskvårdsbidrag!

Ta hand om dig! 🫶🏼
/Jill
Följ på Instagram

All information på jillsmat.se är upphovsrättsskyddat. Dock är det ok att recept "lånas ut" till andra bloggar under förutsättning att de länkas till www.jillsmat.se.

Follow on Bloglovin

  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Populära inlägg

Copyright © 2025 jillsmat.se