Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jill Wallentin
Dekorativa och mumsiga ägghalvor som är fyllda med en krämig blandning av majonnäs, dill och kaviar. Perfekt till påskbuffén!
Skriv ut receptet
Portioner
8
stycken
Ingredienser
1x
2x
3x
▢
4
st
ägg
▢
0,5
dl
majonnäs
▢
1
tsk
kaviar
* Innehåller lite socker
▢
1
msk
dill
finhackad
▢
1
krm
cayennepeppar
Instruktioner
Koka äggen i 10 minuter. Låt svalna i kallt vatten och skala.
Dela äggen på mitten och pilla försiktigt ut äggulorna i en skål. Blanda tillsammans med majonnäs, dill och kaviar.
Fyll ägghalvorna med fyllningen, gärna med sprits. Toppa med cayennepeppar och dill.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!