Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
–
+
servings
Scrambled Pancakes
Jill Wallentin
Skriv ut receptet
Portioner
2
portioner
Ingredienser
1x
2x
3x
7
st
ägg
1
dl
grädde
1
dl
gammeldagsmjölk
1
dl
mandelmjöl
(eller 0,5 dl kokosmjöl om nötfritt)
2
tsk
bakpulver
2
tsk
fiberhusk
(kan uteslutas)
0,5
tsk
salt
smör eller kokosfett
att steka i
Instruktioner
Vispa samman ägg och grädde. Vispa sedan i resten av ingredienserna. Låt stå i några minuter.
Stek i rikligt med smör eller mindre mängd kokosfett. Du kan till och med klicka i några bitar smör under tiden som du steker.
Gör på samma sätt som när du gör scrambled eggs. Rör med stekspaden mot botten då och då tills smeten stelnat och fått fin färg.
Anteckning
TIPS! Om mejerifritt använd 2 dl kokosgrädde istället för grädde och mjölk.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!