Skär kycklingen i mindre bitar. Lägg ner i grytan.
Skala pumpan och ta bort "inkråmet". Tärna pumpan i mindre bitar. Lägg i grytan.
Strimla resten av grönsakerna och lägg ner i grytan.
Blanda samman kokosmjölk, jordnötssmör, fisksås och röd curry och häll över blandningen i grytan. Blanda runt ordentligt.
Sätt på locket på din Crock Pot eller gjutjärngryta (med aluminiumfolie emellan). Ställ in "pottan" på "High" 3-4 timmar. Eller om du använder gjutjärnsgryta, ha plattan på låg värme och låt den småputtra i 3 timmar.
När grytan är klar rör du runt ordentligt så att allt blandas. Toppa med thaibasilika eller koriander vid servering och eventuellt extra chili.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!