Dela kalkonfiléerna på längden och banka ut dem, förslagsvis med en kavel, så de blir tunna. Blanda ihop mandelmjöl, pofiber, salt, peppar, chili och persilja.
Vispa upp ägget med vitlöken. Doppa filéerna i ägget tills täckta. Vänd sedan filéerna i mjölblandningen.
Stek dem på medelhög värme i rikligt med smör tills de fått fin färg på båda sidor och köttet blivit "vitt" i färgen.
Finhacka schalottenlöken och koka den tillsammans med vatten, vinäger och dragon tills vätskan halverats. Ta bort kastrullen från värmen.
Häll i äggulorna. Mixa tills slätt. Ta tillbaka kastrullen på låg värme och klicka i smöret. Mixa.
Rör sedan i crème fraiche och smaka av med salt, vitpeppar och eventuellt mer dragon. Om såsen mot förmodan skulle skära sig. Mixa den eller vispa kraftigt så går den ihop sig igen.
Smörstekt vitkål
Strimla vitkålen. Stek i smör och tillsätt vinäger och kryddor. Stek tills kålen blivit mjuk.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!