Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Västerbottenostlangos
Jill Wallentin
Min svenska och glutenfria variant på langos med smak av Västerbottenost. Försvinnande goda!
Skriv ut receptet
Måltid
Förrätt, Huvudrätt
Portioner
10
stycken små langos
Ingredienser
1x
2x
3x
Langos
150
g
västerbottenost
3
st
ägg
100
g
Philadelphiaost
1
msk
fiberhusk
0,5
tsk
salt
smör eller kokosfett att steka i
Topping
80
g
löjrom
1
st
rödlök
2
dl
crème fraiche
1
knippe
gräslök
Instruktioner
Mixa samman samtliga ingredienser till langossmeten. Låt svälla i cirka 5 minuter.
Stek dem i fett till de fått en fin färg på båda sidor. Lägg dem på ett hushållspapper när de är klara.
Lägg upp på serveringsfat och toppa med finhackad rödlök, gräslök, crème fraiche och löjrom.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!