Vispa äggvitorna separat i en väl rengjord skål. Tillsätt sötningen lite åt gången. Vispa tills hårt fluff.
Vänd i mandelmjölet försiktigt. Lägg 16 klickar på en bakpappersklädd plåt.
Grädda i ugnen i cirka 10 minuter eller tills kakorna känns fasta.
Limecurd
Blanda samman ingredienserna (utom smöret) i en kastrull.
Vispa under ständig omröring på medelvärme tills krämen tjocknat. Var försiktig så att du inte har för hög värme, då kan äggulan klumpa sig.
Dra kastrullen åt sidan och lägg i smöret. Blanda tills krämen är jämn. Ställ in i kylen i cirka en timme så att den stelnar något.
Lägg ihop kakorna med krämen emellan och kräm ovanpå. Ställ in i kylen för att stelna ytterligare. Lägg på röda vinbär och kanske en citronmelisskvist.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!