Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jill Wallentin
Skriv ut receptet
Portioner
2
portioner
Ingredienser
1x
2x
3x
Salladen
▢
1
paket
halloumi
▢
300
g
vattenmelon
▢
65
g
babyspenat
▢
10
st
körsbärstomater
▢
1
st
liten rödlök
▢
0,5
dl
blandade frön
(typ solrosfrön, pinjenätter, pumpakärnor)
▢
olivolja
▢
salt
Labnehkräm
▢
4
st
labnehbollar
(eller ½-paket fetaost)
▢
1,5
dl
yoghurt
(minst 10% fetthalt)
▢
1
msk
mynta
finhackad
▢
1
st
vitlöksklyfta
▢
salt
▢
nymalen svartpeppar
Instruktioner
Skär halloumin i små bitar. Stek i olivolja tills fin färg. Lägg åt sidan.
Rosta fröna i olivolja och salt.
Skär upp vattenmelonen, löken och tomaterna. Blanda med spenaten och lägg upp på tallrik. Toppa med frön och halloumi.
Blanda samman ingredienserna till labnehkrämen. Smaka av med salt och peppar.
Har du testat receptet?
Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga
@jillsmat
eller
#jillsmat
så blir jag superglad. Tack på förhand!