Jills mat

LCHF-recept för en hållbar hälsa

  • Recept
    • Frukost/Brunch
    • Förrätt
    • Måltid
      • Fisk & skaldjur
      • Fågel
      • Vegetariskt
    • Jul
    • Tillbehör
    • Snabblagat
    • Bröd
    • Mejerifritt
    • Sötsaker
    • Grillat
  • Blogg
  • Om lågkolhydratkost
    • Hur många kolhydrater ska man äta egentligen?
    • Myter om lågkolhydratkost
    • Kort om gluten
    • Sötningsmedel
    • Behöver man äta kosttillskott?
    • Kasta vågen!
    • Periodisk fasta och 5:2
  • Handla medvetet
    • Att äta efter säsong
    • Ekologiskt, KRAV-märkt och biodynamiskt
    • Kött och mejeriprodukter
  • Min byrå
  • Om mig
    • Min kostresa
    • Jills mat efter säsong
  • Annonsering & samarbeten
  • Kontakt
  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Jills socker- och glutenfria rabarbertosca (LCHF)

4 juli, 2020 av Jill Wallentin 2 kommentarer

LCHF-rabarbertosca

Jill Wallentin
Inspirationen till den här ljuvliga LCHF-kakan kom ifrån mina toscamuffins, som enligt mig är bland det godaste jag ätit i LCHF-väg. Det här är en lite pimpad variant med rabarber och hasselnötter. Ljuvligt god som den är eller tillsammans med sockerfri vaniljkräm eller vaniljglass.
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk
Kök Svenskt
Portioner 8 bitar

Ingredienser
  

Kakan

  • 100 g smör
  • 2 st ägg
  • 2 dl mandelmjöl
  • 0,75 dl valfri sötning (helst sötströ, sukrin gold eller xylitol)
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,25 tsk vaniljpulver
  • 2 tsk fiberhusk
  • 2 krm salt
  • 5 dl rabarber , skurna i 5 mm stora bitar
  • 1 msk valfri sötning (helst sötströ, sukrin gold eller xylitol)

Toscatoppingen

  • 100 g mandelspån
  • 100 g hasselnötter , grovt hackade
  • 50 g smör
  • 3 msk fibersirap gold
  • 3 msk grädde
  • 2 krm salt

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 150 grader (varmluft)
  • Smält smöret och vispa ihop det med ägg, sötning, vanilj och bakpulver tills lite fluffigt. Vispa i resten av ingredienserna.
  • Bred ut smeten i en smörad pajform. Fördela ut rabarbern i ett jämnt lager över kaksmeten och strössla över lite extra sötning.
  • Grädda i ugnen i ca 25 minuter eller tills kakan fått lite färg och rabarbern blivit mjuk.
  • Medan kakan är i ugnen, rosta mandelspånen och hasselnötterna i en torr stekpanna tills de fått lite färg och börjar dofta gott.
  • Tillsätt smöret och låt det bli lite brynt för en nötigare smak. Häll i sötning, salt och grädde. Sänk temperaturen något och låt puttra tills vätskan början bli krämig och liknar kolasås.
  • Bred ut toscasmeten över den färdiggräddade rabarberkakan. Låt svalna och ställ sedan in i kylen tills servering.

Anteckning

Variera gärna med blåbär eller hallon istället för rabarber. Då kan man även minska lite på sötningen eftersom de är sötare än rabarber.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Mjuka kakor, Sötsaker

LCHF-mazaringrottor

29 mars, 2020 av Jill Wallentin 16 kommentarer

LCHF-mazaringrottor

Jill Wallentin
De här socker- och glutenfria kakorna påminner verkligen om en mix mellan hallongrottor och mazariner – två av mina favoritbakverk. De är mjuka och lite sega i konsistensen och smakar ljuvligt. Variera med annan sylt, bär, eller varför inte toppa med flagad mandel?
5 from 2 votes
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk
Kök Svenskt
Portioner 22 stycken

Ingredienser
  

  • 100 g smör , mjukt
  • 1 dl xylitol eller annan valfri sockerfri sötning
  • 2 st äggulor
  • 3 droppar bittermandelessens
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 krm salt
  • 5 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl sockerfri hallonsylt

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 150 grader.
  • Vispa först ihop smör, sötning, äggulor, bakpulver, bittermandelessens, vaniljpulver och salt. Häll i mandelmjölet och blanda ordentligt.
  • Rulla bollar av degen med händerna. Cirka 2 cm i diameter. Lägg dem i små muffinsformar på en ugnsplåt.
  • Tryck med fingret, eller med en liten sked, på varje kaka så det blir en liten grop. Fyll varje grop med en liten klick hallonsylt.
  • Grädda i ca 20 minuter eller tills kakorna fått fin färg.
  • Kakorna är mjuka när de kommer ut från ugnen men stelnar något när de svalnat. Förvara i en burk i kylen.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Recept, Småkakor, Sötsaker

Sockerfri lemon lime curd

29 mars, 2020 av Jill Wallentin Lämna en kommentar

Sockerfri lemon lime curd

Jill Wallentin
Den här syrliga och magiskt krämiga lemon lime curden passar utmärkt som fyllning i tårtor och kakor eller istället för marmelad på nybakade LCHF-frallor till helgfrukosten. Håller sig flera veckor i kylen i burk med tätt förslutande lock.
Skriv ut receptet
Måltid Efterrätt
Portioner 400 g

Ingredienser
  

  • 2 st citroner , zest och juice
  • 1 st lime , zest och juice
  • 1,5 dl xylitol eller annan valfri sockerfri sötning
  • 300 g smör
  • 9 st äggulor

Instruktioner
 

  • Riv av det yttersta skalet (zesten) på citron och lime. Dela dem på mitten och pressa ur saften med en citruspress eller genom att trycka in en gaffel i fruktköttet och vrida om medans du pressar. Se till så att inga kärnor kommer med.
  • Koka upp zest, juice och sötning i en kastrull. Sänk värmen.
  • Lägg i smöret och låt smälta.
  • Separera äggen och spara äggvitorna till ett annat tillfälle. Lägg äggulorna i en skål. Vispa.
  • Häll i lite åt gången av den varma smörblandningen i äggulorna medans du vispar. När du ungefär hällt i hälften kan du hälla blandningen med äggulorna tillbaka i kastrullen medans du vispar.
  • Curden är klar när den blivit krämig i konsistensen. Viktigt att den inte kokar då kommer det bli äggröra istället. Den blir ännu krämigare och fastare i konsistensen när den svalnar.
  • Häll upp i burkar med tätt förslutande lock och förvara i kylen tills servering.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Recept, Sötsaker

Glutenfria hasselnötskakor utan socker

24 mars, 2020 av Jill Wallentin Lämna en kommentar

Glutenfria hasselnötskakor utan socker

Jill Wallentin
De här LCHF-kakorna påminner starkt om några kakor som min farmor brukade baka när jag var liten. Mysiga minnen. Skillnaden är att dessa kakor varken innehåller socker eller vanligt vetemjöl. De är riktigt enkla att göra dessutom.
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk
Portioner 26 kakor

Ingredienser
  

  • 100 g smör , mjukt
  • 1 dl xylitol eller sötströ
  • 0,5 dl Sukrin Gold
  • 1 st äggula
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 krm salt
  • 2,5 dl mandelmjöl
  • 2,5 dl hasselnötsmjöl

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 150 grader (varmluft).
  • Blanda först ihop smör, sötning, äggula, bakpulver, vaniljpulver och salt. Häll i nötmjölen och blanda ordentligt.
  • Rulla bollar av degen med händerna. Cirka 2 cm i diameter.
  • Sprid ut dem på två ugnsplåtar med bakplåtspapper på. Med hjälp av en gaffel, tryck till kakorna så att de plattas till och får ett fint mönster.
  • Grädda i ca 15 minuter eller tills kakorna fått fin färg.
  • Kakorna är mjuka när de kommer ut från ugnen men stelnar när de svalnat. Lägg in dem i kylskåpet om du vill ha dem extra hårda och knapriga.

Anteckning

Choklad och hasselnötter är ju en magisk kombo så om du vill lyxa till det lite extra kan du ringla över eller doppa kakorna i smält mörk sockerfri choklad. Eller varför inte hacka chokladen grovt och blanda det i smeten?
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Recept, Småkakor, Sötsaker

Sockerfri brylépudding

28 augusti, 2019 av Jill Wallentin 7 kommentarer

Sockerfri brylépudding

Jill Wallentin
En guilty pleasure som jag haft sedan barnsben är Ekströms sockerbomb brylépudding som man "tillagade" i mikrovågsugnen. Nej, det är varken fancy eller nyttigt. Så ni förstår inte hur lycklig jag är över att jag äntligen har fått till den perfekta sockerfria LCHF-versionen! Sagolikt krämig. En riktigt gräddig vaniljdröm som kommer imponera på gästerna trots att den är alldeles för lätt att laga... Enjoy!
Skriv ut receptet
Måltid Efterrätt
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 3 dl grädde
  • 2 dl lantmjölk
  • 4 msk valfri sötning (jag rekommenderar Sötströ eller xylitol)
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 2 tsk vaniljextrakt
  • 1 krm salt
  • 4 ägg
  • 4 msk fibersirap gold

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 100 °C.
  • Koka upp grädde, mjölk, sötning, vanilj och salt i en kastrull. Låt småputtra i några minuter.
  • Vispa upp äggen i en stor skål.
  • Häll den varma gräddblandningen över äggen medans du vispar.
  • Häll i fibersirap gold i botten av portionsformarna. Smeta ut sirapen över hela botten och upp en bit på kanterna.
  • Häll i gräddblandningen i portionsskålarna (cirka 10 cm i diameter) och ställ in dem i ugnen. Grädda i ca 50 minuter eller tills smeten stabiliserat sig även i mitten men den dallar fortfarande till när du skakar lite på den.
  • Låt svalna och ställ in i kylskåpet tills det är dags för servering. Ta en kniv och dra den runt kanten på brylépuddingarna. Lägg en liten tallrik över formen. Ta ett grepp runt formen och tallriken, vänd den upp och ner och skaka ganska hårt tills du hör att den lossnar. Servera och njut!
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Efterrätter, Nyår, Recept, Sötsaker

Mejerifri kokosglass med vanilj

6 augusti, 2019 av Jill Wallentin Lämna en kommentar

Mejerifri kokosglass

Jill Wallentin
Den här ljuvligt goda och superkrämiga kokosglassen innehåller varken några mejeriprodukter eller vanligt socker. Om du vill lyxa till det lite extra kan du servera glassen tillsammans med min sockerfria LCHF-granola.
Om du klarar av sötare frukter passar mango marinerad i limejuice och zest fantastiskt fint till den tropiska kokossmaken.
Skriv ut receptet
Måltid Efterrätt
Portioner 3 portioner

Ingredienser
  

  • 400 ml kokosmjölk eller grädde (gärna Garants eller Santa Marias extra creamy)
  • 4 st äggulor
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 msk valfri sötning (gärna xylitol/björksocker)
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 1 tsk vaniljextrakt

Instruktioner
 

  • Separera äggen (spara äggvitorna och förvara i kylen). Häll i kokosmjölken i en kastrull på medelhög värme. Vispa ner äggulorna och resten av ingredienserna.
  • Det ska inte koka, sänk då värmen. Vispa tills smeten börjar tjockna. Låt den sedan svalna först i rumstemperatur. Häll över i en stor skål eller burk och ställ in i kylskåpet tills smeten är helt kall.
  • Glass blir ju helt klart bäst i en glassmaskin. Om du har en sådan, häll i smeten och låt den göra sin grej tills glassen fått önskvärd konsistens. Om du inte har en glassmaskin, ställ in glassen i frysen. Efter cirka en halvtimme, ta ut den och rör runt. Upprepa tills önskvärd konsistens.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Efterrätter, Glass, Mejerifritt, Recept, Sötsaker

Jills kärleksmums LCHF-style

8 oktober, 2018 av Jill Wallentin 13 kommentarer

Kärleksmums LCHF-style

Jill Wallentin
Kärleksmums, mockarutor eller snoddas – kärt barn har många namn. Originalet innehåller nästan 1 liter(!) socker men dessa är både fria från socker och gluten men ändå smakar de faktiskt otroligt likt originalet. De små men naggande goda rutorna av kärlek innehåller endast 1 g kolhydrater per styck. Perfekt saftiga med kraftig chokladsmak. Smakar extra gott tillsammans med en kopp stark espresso.
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk
Portioner 48 små rutor

Ingredienser
  

Kakan

  • 150 g smör smält
  • 3 st ägg
  • 1 dl xylitol sötströ eller motsvarande
  • 1 dl grädde
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 3 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl kakao
  • 2 tsk bakpulver

Glasyren

  • 50 g smör
  • 2 msk grädde
  • 3 msk starkt kaffe
  • 100 g mörk sockerfri choklad (minst 70% kakao)

Topping

  • 0,5 dl kokosflingor

Instruktioner
 

  • Ställ in ugnen på 175 grader (varmluftsugn)
  • Smält smöret och vispa ihop med ägg och sötning tills lite fluffigt. Tillsätt resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet.
  • Lägg bakplåtspapper i botten på en ugnsform med höga kanter ca 35x27 och häll i smeten. Bred ut den jämnt över hela botten och grädda i ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.
  • Gör glasyren genom att koka upp smör, grädde och kaffe i en kastrull. Lägg i chokladen och sänk värmen. Rör runt tills chokladen smält helt och glasyren är jämn och fin. Låt svalna något.
  • Häll glasyren över kakan och toppa med kokosflingorna. Ställ in kakan i kylen och låt svalna helt. Skär kakan i rutor med en vass kniv. Njut.

Anteckning

Näringsinnehåll per styck: 1 g kolhydrater, 7 g fett, 1 g protein (75 kcal)
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Mjuka kakor, Sötsaker

LCHF-citronmousse

1 maj, 2018 av Jill Wallentin Lämna en kommentar

LCHF-citronmousse

Jill Wallentin
Tröttnat på chokladmousse? Ok, kanske inte. Men ibland kan det ju vara kul att testa något annat. Den här citronmoussen är riktigt god och fräsch. Perfekt som en somrig dessert, gärna toppad med en näve färska bär och kanske lite rostade nötter.
Skriv ut receptet
Måltid Efterrätt
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 2 st äggulor
  • 1 dl grädde till krämen
  • 1 msk valfri sötning (jag använde sötströ)
  • 25 g smör
  • 1 st citron saften och rivet skal
  • 3 dl grädde att vispa

Instruktioner
 

  • Värm försiktigt upp äggulorna tillsammans med grädde och sötning i en kastrull på medelhög värme. Det får inte koka. Rör om med en visp tills krämigt.
  • Stäng av värmen och lägg i smör, citronsaft och rivet citronskal. Rör om tills smöret har smält och låt kallna. Ställ sedan in i kylskåpet.
  • Vispa grädden fluffig, men inte för hård. Vänd sedan ner den kalla citronkrämen i grädden och blanda samman. Lägg upp i portionsskålar och ställ in dem i kylen i någon timme. Moussen kan givetvis även ätas på en gång men den blir lite fastare i konsistensen om den får bli riktigt kall.
  • Toppa eventuellt citronmoussen med färska bär, rostade nötter, rivet citronskal eller citronmeliss vid servering.

Anteckning

Tips! Vispa gärna äggvitorna fluffiga och blanda dem med moussen för en extra luftig mousse.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Efterrätter, Påsk, Recept, Sötsaker

Carrot cake pancakes

2 april, 2018 av Jill Wallentin Lämna en kommentar

Carrot cake pancakes

Jill Wallentin
En ljuvlig kombination mellan amerikanska pannkakor och morotskaka. En riktigt lyxig helgfrukost som går hem hos både liten som stor.
Skriv ut receptet
Måltid Frukost
Kök Amerikanskt
Portioner 14 stycken små pannkakor

Ingredienser
  

Pannkakorna

  • 50 g smör , smält
  • 2 st ägg
  • 100 g färskost
  • 100 g morötter rivna
  • 50 g valnötter hackade
  • 2 tsk bakpulver
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 1,5 msk valfri sötning (jag använde sötströ)
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 tsk ingefära
  • 0,5 tsk nejlika
  • 0,25 tsk salt
  • 0,5 msk fiberhusk

Frostingen

  • 200 g färskost
  • 50 g smör , mjukt
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 msk valfri sötning (jag använde sötströ)
  • 5 droppar lönnsirapextrakt (kan uteslutas)
  • fibersirap gold att eventuellt toppa med men behövs ej

Instruktioner
 

  • Ställ fram smör och färskost till frostingen så att de mjuknar.
  • Gör pannkakssmeten genom att smälta smöret och vispa ihop med äggen i någon minut. Tillsätt övriga ingredienser förutom fiberhusken som du vispar i när resten av ingredienserna är ordentligt ihopblandade.
  • Hetta upp en stekpanna med smör och stek pannkakorna på båda sidorna tills de fått fin färg.
  • Rör ihop ingredienserna till frostingen, gärna med en elvisp, tills det blivit en jämn smet.
  • Servera pannkakorna med frostingen. Toppa eventuellt med mer valnötter, rivna morötter, kanel och fibersirap.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Frukost/Brunch, Påsk, Recept, Sötsaker

Toscamuffins á la LCHF

18 mars, 2018 av Jill Wallentin 6 kommentarer

Toscamuffins á la LCHF

Jill Wallentin
Toscakaka har varit en favorit sedan barnsben. Vet inte varför det tog så lång tid innan jag gav mig på ett försök att göra den helt utan socker och vetemjöl. Men den som väntar på något gott (väntar alltid för länge, right?). De blev i alla fall magiskt goda! Jag gjorde dem som minimuffins men går givetvis att göra som en stor kaka om man nu vill det.
Skriv ut receptet
Måltid Bakverk
Portioner 20 stycken

Ingredienser
  

Kakan

  • 100 g smör
  • 2 st ägg
  • 0,75 dl valfri sötning (rekommenderar sötströ eller xylitol)
  • 0,25 tsk vaniljpulver
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 tsk fiberhusk

Toppingen

  • 100 g mandelspån
  • 50 g smör
  • 2 msk fibersirap gold (använd den genomskinliga om känslig för gluten)
  • 1 krm salt
  • 2 msk grädde

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 150 grader (varmluft)
  • Smält smöret och vispa ihop det med ägg, sötning, vanilj och bakpulver tills lite fluffigt.
  • Vispa i resten av ingredienserna.
  • Häll upp smeten i små muffinsformar och grädda i ugnen i ca 20 minuter eller tills de fått lite färg och är genomgräddade.
  • Medan kakorna är i ugnen, rosta mandelspånen i en torr stekpanna tills de fått lite färg och börjar dofta gott. Tillsätt smöret och låt det bli lite brynt för en nötigare smak. Häll i sötning och grädde. Sänk temperaturen något och låt puttra tills vätskan början bli krämig och likna kolasås.
  • Toppa de färdiggräddade muffinsarna (är det ens ett ord?) med nötkolablandningen. Låt svalna och ställ sedan in i kylen tills de har blivit helt kalla.

Anteckning

Tips! Variera gärna med blåbär eller hallon i kaksmeten för en somrigare variant.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Arkiverad under: Mjuka kakor, Påsk, Recept, Småkakor, Sötsaker

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 9
  • Nästa sida »

Välkommen till JillsMat.se

Här hittar du mina bästa recept som gör dig gott – inifrån och ut. Snåla med kolhydrater men fullpackade av smak och nyttigheter.

Upptäckte lågkolhydratskost år 2009. Blev chockad över hur fantastisk mat jag kunde äta samtidigt som jag snabbt gick ner i vikt och mådde toppen. Har sedan dess haft någon form av lågkolhydratskost som grund.

Jag vill inspirera till medvetna val som främjar både en hållbar kropp och miljö. Bort med pekpinnar och vikthets, fokus på matglädje och välmående.

Ät gott och må väl!

/Jill Wallentin

Följ mig på Instagram

  • DRAGON- & DOFTANDE KYCKLINGSOPPA MED KYCKLINGCHIPS En riktigt god och krämig kycklingsoppa . Sladdrigt kycklingskinn är ju blä men krispigt
  • JILLS HÄLSOSAMMA BUDGETTIPS DEL 1 - FYNDA! Har du fått en chock när du tittat på matkvittot nyligen? Kanske har
  • ‍ RECEPT: GODASTE CHILIGRYTAN ️ En otroligt god och mustig gryta som bäst serveras med en fräsch och syrlig sallad
  • SCRAMBLED EGGS BOWL En av mina favoritfrukostar på helgen. Enkelt, gott, nyttigt och mättande Jag gillar en riktigt krämig äggröra.
  • Hoppas ni också fått sätta tänderna i något extra smaskigt idag ❤️ Den som sa att man inte ska leka
  • HAR DU KOLL PÅ DITT FILTER? Under nästan ett års tid har vi haft problem med vår torktumlare. Det tog
  • The last sunset dinner at one of our new favorite hotels - @elixirkohyaoyai Time flies when having fun ❤️ #travelgram
  • Isn’t it amazing that you can switch from to in 12 hours? ✈️ I’ve been longing for this for the
  • From beach pool villa to hill pool villa . Both super cozy in different ways @elixirkohyaoyai #thailand #thailandhotel #beautifuldestinations #vacay
  • I’ve been to Thailand many times before but never even heard of the island Koh Yao Yai . It’s situated
  • Nothing beats traveling to a warm and sunny place like Thailand in the middle of Swedish winter @elixirkohyaoyai #thailand #vacay
  • Hotellfrulle Brukar inte äta frukost hemma men är man på semester är det ju helt klart en av höjdpunkterna I
  • Wow. I’ve got a crush on @elixirkohyaoyai I loooove outdoor bathrooms! And this one is so cozy #thailand #thailandhotel #islandvibes
  • A sneak peek of our new hotel in Thailand Koh Yao Yai - @elixirkohyaoyai We have arrived in paradise #hiddengem
  • ÄR VIKTEN VIKTIG? ⚖️ Om du exempelvis ska tävla i MMA eller checka in dig själv som bagage på flyget
  • SNABBLAGAD PROTEINMAXAD MINESTRONESOPPA Fick cravings för minestronesoppa häromdagen. Har nog inte ätit det sedan jag gick i skolan. Rätt blaskig
  • ‍♀️ Det var verkligen på tiden som mitt hår fick lite TLC av bästa @byluttu på @hairochnusthlm ❤️. Sedan jag
  • FÖR EVIGT TJOCKAST I KLASSEN? Bestämde mig för att åka till simhallen igår för att variera träningen lite. Har nog
  • ☔️ En regnig dag som denna krävde en värmande gryta . Det blev en variant av kalops, upphottad med en
  • 2022, ännu ett år som switchat förbi i ultrarapid . Året då covid-kaoset byttes ut av andra galenskaper runt om

Etiketter

asiatiskt bea buffé carbonara choklad crock pot crockpot fika fredagsmys förkylning gryta indiskt jills mat efter säsong meze midsommar mingelmat mockarutor nyår nötfritt ostbricka pannkakor persiskt plock påsk rulltårta saft sallad semla semlor slowcooker smörgåstårta snabbmat snittar snoddas sommar soppa student sås tacos thai thailändskt turbobea vardag veganskt våfflor

All information på jillsmat.se är upphovsrättsskyddat. Dock är det ok att recept "lånas ut" till andra bloggar under förutsättning att de länkas till www.jillsmat.se.

Follow on Bloglovin

  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Populära inlägg

Copyright © 2023 jillsmat.se

 

Laddar in kommentarer …