Jills mat

LCHF-recept för en hållbar hälsa

  • Recept
    • Frukost/Brunch
    • Förrätt
    • Måltid
      • Fisk & skaldjur
      • Fågel
      • Vegetariskt
    • Jul
    • Tillbehör
    • Snabblagat
    • Bröd
    • Mejerifritt
    • Sötsaker
    • Grillat
  • Blogg
  • Om lågkolhydratkost
    • Hur många kolhydrater ska man äta egentligen?
    • Myter om lågkolhydratkost
    • Kort om gluten
    • Sötningsmedel
    • Behöver man äta kosttillskott?
    • Kasta vågen!
    • Periodisk fasta och 5:2
  • Handla medvetet
    • Att äta efter säsong
    • Ekologiskt, KRAV-märkt och biodynamiskt
    • Kött och mejeriprodukter
  • Min byrå
  • Om mig
    • Min kostresa
    • Jills mat efter säsong
  • Annonsering & samarbeten
  • Kontakt
  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Djävulsägg – heta ägghalvor

20 mars, 2013 av Jill Wallentin Leave a Comment

jillsmat_djavulsagg

Dessa ägg, även kallade Deviled eggs,  är försvinnande goda och fina att se på. De går att variera i det oändliga. Varför inte byta ut senap och kryddor mot kallrökt lax och pepparrot eller kaviar och dill?

Djävulsägg – heta ägghalvor

Jill Wallentin
Skriv ut receptet
Portioner 12 stycken

Ingredienser
  

  • 6 st ekologiska ägg
  • 1,5 dl majonnäs
  • 0,5 tsk dijonsenap
  • 1 msk gräslök finhackad
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt

Instruktioner
 

  • Koka äggen i 12 minuter.
  • Dela dem på mitten och peta försiktigt ur gulorna i en skål. Blanda äggulorna med resten av ingredienserna. Smaka av med salt om det behövs.
  • Lägg fyllningen i en sprits och fyll äggen. Toppa med finhackad gräslök och cayennepeppar.
Har du testat receptet?Lägg gärna upp en bild på ditt mästerverk och tagga @jillsmat eller #jillsmat så blir jag superglad. Tack på förhand!

Filed Under: Jul, Mejerifritt, Påsk, Recept, Snabblagat, Vegetariskt

« Ört och citronsill
Äggfria LCHF-våfflor »

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating




Välkommen till JillsMat.se

Här hittar du mina bästa ketorecept som gör dig gott – inifrån och ut. Snåla med kolhydrater men fullpackade av smak och nyttigheter.

Har varit en foodie så länge jag kan minnas. Sedan 2009, då jag upptäckte lågkolhydratskost, kan jag njuta av fantastisk mat som jag även mår bra av.

Jag vill inspirera till medvetna val som främjar både en hållbar kropp och miljö. Bort med pekpinnar och vikthets.

Ät gott och må väl!

/Jill Wallentin

Följ jillsmat på Instagram!

Följ på Instagram

Etiketter

antiinflammatoriskt asiatiskt bea buffé buljong choklad crock pot depression fettisdag föreläsningar förkylning godis Grekiskt grillat ice coffee indiskt islatte jills mat efter säsong jul kokbok kräftskiva lucia långkok margarin meze midsommar nyår nötfritt ostbricka persiskt plock påsk saft semla semlor snittar sommar student tacos texmex thai thailändskt tävling veganskt vegetariskt

All information på jillsmat.se är upphovsrättsskyddat. Dock är det ok att recept "lånas ut" till andra bloggar under förutsättning att de länkas till www.jillsmat.se.

Follow on Bloglovin

  • Annonsering
  • Samarbeten
  • Kontakt

Populära inlägg

Copyright © 2022 jillsmat.se

 

Laddar in kommentarer …